Mint ismert, még az RB Leipzig elleni két héttel ezelőtti bajnokin szenvedett térdsérülést a Freiburg magyar válogatott játékosa, Sallai Roland, aki éppen egy Willi Orbánnal történt ütközést követően lett maródi.

A 24 éves játékos ezt követően ki is hagyta a Wolfsburg elleni Bundesliga-meccset, Christian Streich vezetőedző pedig a pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, hogy Sallai a Fürth ellen sem lesz bevethető szombaton, sőt a tréner a magyar válogatottra nézve sem szolgált jó hírekkel.

– A térde ugyan egyre jobban van, de nagy valószínűség szerint a nemzetközi szünet előtti játékra még így sem lesz elég. Sőt, szerintem a válogatott meccseken sem lesz bevethető, mert hatalmas ütés érte a térdét és óvatosnak kell lennünk a keresztszalaggal. Bár a szalag “stabil”, de nem szabad túl nagy kockázatot vállalnunk – idézi Streich szavait a ligainsider.de.

A Freiburg a válogatott szünet előtt a Fürth és a Bayern München ellen lép pályára a Bundesligában, majd ezt követően a magyar válogatott San Marinót fogadja és Lengyelországba utazik a vb-selejtezőkön.

Az NB II éllovasától kerülhet újabb magyar játékos a Fenerbahcéhoz – sajtóhír