A válogatott szombat délelőtt két csoportban tréningezett Athénban: azok a játékosok, akik kezdők voltak a görögök elleni mérkőzésen, regenerálóedzésen vettek részt, a többiek viszont egy a csapat szállásához közeli pályán teljes értékű edzésmunkát végeztek – írja az mlsz.hu.

Mivel két meccs között az egyik legfontosabb feladat a játékosok regenerálása, így a csapat ezúttal nem Budapestre utazott, hanem egyből az észt fővárosba, hogy minél kevesebbet kelljen utaznia a két összecsapás között. Ugyan az Észtország elleni találkozón Fiola Attila nem léphet pályára sárgalapos eltiltás miatt, ennek ellenére természetesen ő is a kerettel tartott.

Mintegy négyórás repülőutat követően este 20 óra körül szállt le a csapat repülőgépe Tallinban, majd vacsora következett, illetve ezt követően máris a pihenésé lett a főszerep. Vasárnap a hivatalos edzés és sajtótájékoztató vár a válogatottra a hétfői mérkőzés helyszínén, a Le Coq Arénában.

Jelenleg minden játékos egészséges, így Marco Rossinak ezúttal sem kell majd sérülés miatti kompromisszumokat kötnie a kezdőcsapat kijelölésekor.

A találkozót a török Halis Özkahya vezeti majd, róla ide kattintva olvashatsz bővebben.

Válogatott: Nagy Dominiknek kínos emlékeket felidéző bíró vezeti következő NL-meccsünket