A vendégszektorban történt rendbontás miatt a FIFA 75 000 svájci frankra büntette a Magyar Labdarúgó Szövetséget a londoni angol-magyar vb-selejtező mérkőzés után, továbbá elrendelte, hogy a Lengyelország–Magyarország vb-selejtező találkozón a rendezők ne nyissák meg a vendégszurkolók szektorát a varsói stadionban – írja az mlsz.hu.

A két szurkolótábor ismert baráti viszonya miatt várható, hogy többen is kiutaznak majd Varsóba. A lengyel szövetség tájékoztatása értelmében a szervezők nem tudják garantálni a magyar szurkolók bejutását a találkozóra.

Őket nyomatékosan kérjük, hogy amennyiben mégis eljutnak a találkozóra, tartózkodjanak mindenfajta rendbontástól, antiszemita és rasszista megnyilvánulástól (továbbá a FIFA és az UEFA megsértése is büntetendő lehet).

Ugyanis újabb rendbontás esetén súlyos büntetést róhat a FIFA az MLSZ-re és a magyar szurkolókra – a pénzbírság mellett zártkapus rendelkezésre is lehet számítani.

Rossi: “Konkrét elképzeléseink vannak arról, hogyan építsük a jövő csapatát” – a kapitány reagált a távozását firtató kérdésekre is