Mint ismert, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján egyetlen 89. perces gól döntött a MOL Fehérvár FC és az Újpest összecsapásán. A mérkőzést követően a lila-fehérek csapatkapitánya, Litauszki Róbert feldúltan, könnyeivel küszködve nyilatkozott. Mellette az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic meglebegtette a távozását, és összességében csalódottan értékelt.

A játékosok is csalódottak, rendkívül nehéz ez a szituáció számunkra. Nem játszottunk jó meccset, és az eredmény sem volt kedvező. Nem tudom, mi lesz holnap. Át kell beszélni a dolgokat, hiszen vannak hibák, amiket ki kell javítani – kezdte Nebojsa Vignjevic az M4 Sport kamerái előtt, majd sejtelmes választ adott arra a kérdésre, hogy megfordult a fejében a távozás gondolata.

Ez is egy lehetőség, de ezen nem most fogunk gondolkozni.

Néha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezzük. Próbáltam küzdeni, sajnos ez nem sikerült, és úgy tűnt, a játékosok sem tudtak változtatni. Próbáltam egy olyan csapatot összerakni, amely megnyerheti a meccset, de ez sajnos nem történt meg – fogalmazott.

Vignjevic ultimátuma: Az edző nem zárta ki a távozást, az Újpest szerint nincs szó ilyesmiről