Amint arról beszámoltunk, az Újpest 1-0-s vereséget szenvedett a MOL Fehérvár FC-től a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, így a lila-fehérek búcsúztak a sorozattól. A találkozó után a lilák csapatkapitánya, Litauszki Róbert feldúltan, könnyeivel küszködve nyilatkozott.

Hetek óta krízishelyzet van. Nem is tudom, mit várunk, nehéz így higgadtan nyilatkozni.

Hétről hétre ezt a sz…rt hozzuk. Nem nyerünk párharcot, minden labdát eladunk, így nem lehet játszani.

Az ellenfél rúghatott volna 5-6 gólt a hibáinkból. Labdaszerzés helyett, amikor ígéretes passzt adhattunk volna, akkor odaadjuk az ellenfélnek a labdát. Hétről hétre ez van, nem tudom, mit akarunk így. Mindenkinek el kellene gondolkoznia, önmagába kéne néznie, aztán kicsit küzdeni kellene, mert ez nem elég – mondta Litauszki Róbert, aki arra a riporteri kérdésre már nem tudott választ adni, mi lehetne a megoldás az együttes számára.

Erre nem én vagyok a megfelelő ember, hogy választ adjak. Csinálom a dolgomat, küzdök hétről hétre, és ezt kellene csinálni mindenkinek. A játékosoknak ugyanúgy vállalni kell a felelősséget – tette hozzá.

Litauszki nyilatkozata

Feldúltan nyilatkozott Litauszki Róbert

"Hetek óta krízishelyzet van, nem is tudom, mit várunk, nehéz így higgadtan nyilatkozni. Hétről hétre ezt a s.art hozzuk." Feldúltan, könnyeivel küszködve nyilatkozott az újpesti Litauszki Róbert a fájdalmas kupabúcsú után.

Közzétette: M4Sport – 2020. február 19., szerda

MK: A 89. percben dőlt a továbbjutás a Fehérvár és az Újpest meccsén