Május 25-én, szombaton rendezik meg a 78. Magyar Kupa-döntőt a Groupama Arénában, amelyen a Budapest Honvéd és a MOL Vidi FC csap össze. A találkozóra keddtől lehet jegyeket vásárolni.

A döntőre a két résztvevő csapat szurkolói azonos számú jegyet válthatnak: a Honvéd szimpatizánsai az Üllői út, míg a Mol Vidi szurkolói az Albert Flórián út felőli szektorokat foglalhatják el. A semleges kilátogatók az A1 és az A2 szektorba vásárolhatnak belépőt – közölte az mlsz.hu.

Fotó: meccsjegy.mlsz.hu

Jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vagy személyesen a TEX irodákban vásárolhatnak kedd 10 órától.

Az árak 2500 és 20 000 forint között alakulnak. A mérkőzésre névre szóló jegyeket lehet váltani, de a vásárláshoz nincs szükség klubkártyára.

A Honvéd története nyolcadik, a Vidi a második kupagyőzelmét szerezheti meg a május 25-én, 19:30 órakor kezdődő mérkőzésen.

A két csapat útja a döntőig

A MOL Vidi FC a DVSC-vel került szembe az elődöntőben, a párharc első felvonásán 1–0-ra nyert hazai pályán a fehérvári együttes, így előnyből várta az idegenbeli visszavágót, amelyen magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott.

A Budapest Honvéd szintén simán vette az elődöntős akadályt: a piros-feketék hazai pályán fogadták a Merkantil Bank Ligában szereplő Soroksárt, amely ugyan gólt is szerzett a Hidegkuti-stadionban (2–1), de a visszavágón nem volt esélye a továbbjutásra. A Honvéd idegenben 3–0-ra győzött és 5–1-es összesítéssel jutott a fináléba.