Soroksár – Honvéd 0-3 (Ben-Hatira (16. – büntetőből), Danilo 89., Tischler 91.)

Igazi gólhelyzet nélkül zajlott a mérkőzés első tizenöt perce, egészen a 16. percig, amikor Nagy Gergővel szabálytalankodtak a tizenhatoson belül. Pintér Csaba játékvezető büntetőt ítélt, a labda mögé Ben-Hatira állt, aki a jobb alsóba lőtt (0-1). A 26. percben hatalmas soroksári helyzet maradt ki: Bor bal oldali szöglete után Kundrák fejelhetett tisztán, de a léc alá tartó fejesét Horvát kitenyerelte. A hátralévő időben a Honvéd támadott, azonban újabb találat nem született, így 0-1-el mentek pihenni a felek.

Fordulás után az 57. percben kis híján egyenlített a Soroksár: Kundrák lőtt 22 méterről, ám a kapu bal oldalába tartó lövést Horváth bravúrosan védte. A folytatásban a Honvéd visszavett a tempóból, és inkább a hazaiak támadtak. Előbb a csereként beálló Korozmán 18 méterről lőtt kapura, majd a 82. percben óriási helyzet maradt ki a Soroksárnál: Lőrinczy lövése jött ki a kispesti kapusról Pál elé, aki 7 méterről tüzelt, de ezt Horváth védte. Ami kimaradt az egyik oldalon, a másikon bement: a 89. percben Kamber fejese után Danilo közelről volt eredményes (0-2), majd Kukoc remek észrevétele után Tischler egy lépésre fejelt a kapu jobb oldalába (0-3).

A kispestiek 5-1-es összesítéssel és kettős győzelemmel jutottak a Magyar Kupa május 25-i, budapesti döntőjébe, ahol a MOL Vidi FC lesz majd az ellenfele a Groupama Arénában.