Korábban a csakfoci.hu is beszámolt arról, hogy távozik a kolozsvári CFR labdarúgócsapatától Lang Ádám. A 26 éves magyar válogatott védőre ugyanis nem számított az edzője, Dan Petrescu, aki azt mondta, Lang nem volt hajlandó a mérkőzések előtti összetartásokon a csapattal maradni. Így a hátvéd szerződését felbontották, és egyelőre nincs új klubja.

Annyi történt, hogy nem egyezett a véleményünk a futballról, így érdemben nem tudtunk tovább együtt dolgozni. Szerencsére sikerült normálisan elválni, és itt számomra véget ért a kolozsvári történet – nyilatkozta korábban Lang a csakfoci.hu-nak, és állítása szerint belső információk szivárogtak ki arról, milyen a viszony közte és edzője között.

Friss sajtóhírek szerint Lang továbbra is légiósként folytathatja karrierjét. A ciprusi omonoia24.com és a protathlima.com is egybehangzóan arról számolt be, hogy a magyar játékos a ciprusi bajnokság legutóbbi idényében hatodik helyen záró Omonia Nicosiába igazolhat.

A csakfoci.hu információi szerint csütörtökön hivatalosan is bejelentik, hogy Lang a következő szezontól az Omonia Nicosia játékosa lesz.

Lang a CFR Cluj-t megelőzően szintén légiósként szerepelt a franciaországi Dijon, illetve a Nancy színeiben.

“Nem értem, hogyan történhetett meg ez” – Lang elmondta, miért kellett eljönnie Romániából