NB I: Harminc nap után elküldték a Diósgyőr vezetőedzőjét – már megvan az utód is

Már nem Geri Gergely látja el a DVTK labdarúgó csapatának vezetőedzői feladatait. Horvát edző, Zoran Zekic váltja a felvidéki szakembert. Bővebben itt!

Majdnem 2 méter a Diósgyőr érkezőben lévő új igazolása

A csakfoci.hu információi szerint a szerdán tulajdonost, csütörtökön pedig edzőt váltó és az átigazolási piacon eddig is igen aktív DVTK egy korábbi horvát válogatott védővel, Goran Miloviccsal erősíthet. Kattints a részletekért!

Már hivatalos: Befutott az NB I legújabb brazil játékosa

A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően Matheus Leoni, a bolgár élvonalbeli Arda Kardzhali brazil balhátvédje aláírt Kisvárdán. Részletek itt!

Eltűnt Szalai Ádám bejegyzése, amiben cáfolta, hogy a Fradiba igazol

Szerdán még elérhető volt Szalai Ádám nyilvános cáfolata a Fradihoz igazolását illetően, csütörtökre azonban eltűnt a közösségi oldaláról.

Vadócz: “Egy percig sem voltam szabadon igazolható” – így reagált a távozásáról szóló hírekre

A csakfoci.hu értesülései szerint a Penarol érvényesítette a Vadócz Krisztián szerződésében foglalt opciót, és egy évvel meghosszabbította a magyar válogatott középpályás megállapodását. Vadócz nyilatkozott is honlapunknak.

A nap további hírei

Minden, az első- és másodosztályt, illetve légiósainkat érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!