Mint ismeretes, továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya, akinek lejár a szerződése az emírségekbeli Al Wahda csapatánál.

A 31 éves szélsőt korábban magyar klubokkal (FTC, Videoton) is hírbe hozták, de Dzsudzsák kategorikusan cáfolta, hogy hazatérne, nemrég pedig sajtóinformációk szerint a török Trabzonspornál is képbe kerülhetett a rutinos játékos, méghozzá állítólag a menesztett magyar szövetségi kapitány, a belga Georges Leekens ajánlására.

Ezúttal Angliában került terítékre Dzsudzsák esetleges szerződtetése. A másodosztályban épphogy bennmaradt gárdával – Bogdán Ádám egykori klubjával – foglalkozó “Lion Of Vienna Suite” azokat a játékosokat szedte össze, akik tapasztalatuk, posztjuk vagy karrierjük okán érdekesek lehetnek a csapat számára, nem mellesleg pedig szabadon igazolhatóvá válhatnak a napokban.

Míg a lista összeállítója a holland Nigel De Jongot, a brazil Andersont, a francia Toulalant vagy a spanyol Torrest nem tartja reális célpontnak akár a fizetésük, akár a teljesítményük miatt, Dzsudzsák Balázst el tudná képzelni Boltonban. Így írnak a magyar játékosról:

“A játékos, akiben rengeteg ígéret volt, de karrierje nem tudott igazán kiteljesedni. A PSV-ben 156 meccsen 55 gólt szerzett, de a pályafutása lefelé ment azzal, hogy előbb Oroszországba, majd Törökországba és legutóbb az Egyesült Arab Emirátusokba igazolt. 95 válogatott találkozóján 21-szer talált az ellenfelek kapujába, hatalmas tapasztalatot hozhatna a csapatba, ráadásul nagyon nagy szüksége volna a Boltonnak egy rendes szélsőre”

– írja a portál.