Exkluzív: Tokmacot tízszeres áron adná csak el a Fradi

Norvégiai sajtóhírek szerint magyar szinten kiemelkedő összegért és jelentős haszonnal adná csak el a Ferencváros legértékesebb játékosát, Tokmac Nguent. A csakfoci.hu információi szerint viszont a kint említett összegnél is drágábban adná el egyik legjobbját az FTC. Részletek itt!

A nyári Eb-n is ott lehet az MTK új válogatott igazolása

A 27 éves Nikolai Alho személyében finn válogatott szélsővédőt igazol az MTK Budapest, januárban csatlakozik a kék-fehérekhez a potenciális Eb-résztvevő. Bővebben itt – kattints!

Kubatov elárulta: A Fradi 6 posztra is igazolna

A Ferencvárosi TC elnöke szerint minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy Szergej Rebrov hosszú távon maradjon, és már a télen megerősítenék a keretet. A részleteket itt olvashatod!

Vidi: Gólerős válogatott játékosra vetettek szemet – sajtóhír

Bolgár sajtóhírek szerint a MOL Fehérvár FC-ben folytathatja pályafutását Gaius Makouta, a bolgár élvonalbeli Beroe Zagora kongói válogatott középpályása. Úgy tudjuk, a felek tárgyalásban állnak, de korántsem biztos, hogy a kongói játékos a fehérváriaknál köt ki. Részletek itt!

Már újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden első- és másodosztályt érintő átigazolási hírről, pletykáról, tényről beszámolunk. A folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkat, itt találod meg! Nézz vissza naponta többször is!