A vg.no információi szerint a Ferencváros mintegy 30 millió norvég koronát, azaz közel 3 millió eurót kérne Tokmac Nguenért, aki iránt a BL-ben és a bajnokságban is mutatott eredményes játéka miatt nőhet meg komolyan az érdeklődés akár már a télen. Honlapunk úgy tudja, az említett összegnél is nagyobb az az összeg, amiért a zöld-fehérek megválnának a támadótól – jelentős haszonra szert téve ezzel.

Az FTC egyébként értesüléseink szerint nagyon erősen nézelődik a norvég piacon, konkrét kiszemeltjük is van onnan, de nem Tokmac posztjára.

A norvég portál úgy tudja, hogy a 27 éves támadónak még másfél évig él a jelenlegi szerződése az FTC-nél, amelynek alighanem több kérővel is szembe kell majd néznie Tokmac ügyében – ahogy a norvégok fogalmaznak, “a klubok majd úgy köröznek Nguen körül, mint a vérre éhes cápák”.

Hozzáteszik, hogy Tokmac iránt több csapat is érdeklődött/érdeklődik a Közel-Keletről és az arab világból, így Katarból, az Emírségekből és Szaúd-Arábiából is, ám ezek a lehetséges ajánlatok már kevésbé érdekelnék a Fradi légiósát, mint mondjuk fél éve. A BL-szereplés után ugyanis a norvégok szerint Tokmac már a szakmai előrelépést helyezné inkább a fókuszba, mint az anyagi lehetőségeket. A VG szerint Törökország és Olaszország is felmerült már Tokmac lehetséges célállomásaként.

Honlapunk viszont úgy értesült, hogy a norvég sajtóban megjelent összegnél legalább 1 millió euróval magasabb lenne az az összeg, amire a zöld-fehérek rábólintanának.

4 millió eurós eladási ár esetén egyébként Tokmac nagyon komoly haszonkulccsal távozhatna a magyar bajnoktól. A csakfoci.hu információi szerint 400 ezer euró volt a légiós ára, amikor a Fradihoz került, így akár tízszeres áron adnák el a zöld-fehérek. Anyagilag ez egy igen kiemelkedő üzlet lenne az FTC számára, és ha az esetleges klubváltás majd megvalósulna, akkor Tokmac a Ramirez-Besic-Gorriaran vonulatba passzolna bele, mint jelentős haszonnal eladott külföldi futballista.


Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról. Cikkünk folyamatosan frissül, érdemes naponta többször is visszatérni!

Potenciális Eb-résztvevő érkezik az NB I-be – hazai átigazolási hírek