A 11. forduló válogatottja:

Danilovic (Puskás Akadémia) – Osváth (Puskás Akadémia), Batik (Honvéd), Hegedűs (Puskás Akadémia), Burekovic (Újpest) – Molnár (Mezőkövesd), Sigér (Ferencváros), Bognár (MTK), Mioc (Puskás Akadémia), Bódi (DVSC) – Beridze (Újpest)

Branislav Danilovic (Puskás Akadémia)

Végig magabiztosan állt a kapuban. Viszonylag ritkán kellett közbeavatkoznia, de olyankor rendesen megtornáztatták. A legnagyobb védést Böde közeli fejesénél mutatta be.

Osváth Attila (Puskás Akadémia)

Rengeteget futott a szélen, voltak fontos becsúszásai és pontos indításai, rendszeresen segítette a támadásokat.

Batik Bence (Honvéd)

Csapata legjobbja volt, kiválóan irányította a védelmet. Öt év után szerzett újra gólt az NB I-ben, ami végül egy pontot ért.

Hegedűs János (Puskás Akadémia)

Élete gólját szerezte 60 méterről Dibusz Dénesnek. Emellett a védekező feladatát is magas szinten látta el, végig nagy harcot vívott Bödével.

Dzenan Burekovic (Újpest)

Szinte hiba nélkül látta el védekező feladatát, emellett hatékonyan segítette a támadásokat, beadása rendre veszélyt jelentettek. A megszerzett labdákat jól játszotta meg, passzainak 84 százaléka pontos volt.

“Ha klubtulajdonos lennék, kinevezném Várhidi Pétert edzőnek” – Tilos Passzolni Várhidi Péterrel

Molnár Gábor (Mezőkövesd)

Kapura veszélyesen futballozott. A második félidőben bő tíz perc alatt lerendezett mindent, két ballábas lövésével megnyerte a meccset a kövesdieknek.

Benedik Mioc (Puskás Akadémia)

Jól került helyzetbe, nem tudták tartani a védők. Két veszélyes lövést is eleresztett a horvát középpályás, nem sok hiányzott, hogy megszerezze első NB I-es gólját.

Sigér Dávid (Ferencváros)

Minden támadásban benne volt, jól osztogatott, nem rajta múlt, hogy csapata pont nélkül maradt Felcsúton.

Bognár István (MTK)

Csapata legjobbja volt, rendre pontos labdákkal hozta helyzetbe társait. A hajrában egy szép lövéssel egy pontot megmentett az MTK-nak.

Bódi Ádám (DVSC)

Bebizonyította, hogy az NB I egyik legjobb rúgótechnikával rendelkező játékosa. A 93. percben szögletből elért találatával három ponthoz juttatta a Lokit.

Giorgi Beridze (Újpest)

A 21 éves grúz támadó hetedik újpesti meccsén szerezte meg első, majd a második gólját. Jól használta ki a védők hibáit, a második találata klasszis megoldás volt.

A forduló cseréje:

Simon András (Paks)

Remek cserének bizonyult a paksi támadó. A 72. percben beállt, két perccel később pedig közelről kiegyenlített.

A forduló edzője:

Benczés Miklós (Puskás Akadémia)

Kiválóan felkészítette csapatát a Ferencvárosból. Masszívan védekeztek, a kontráik szinte mindig veszélyesek voltak, igaz, a győzelmet egy egészen hihetetlen góllal szerezték meg.