NB I, A 30. forduló válogatottja

Rusák (Gyirmót) – Sabanov (Fehérvár), Stopira (Fehérvár), Pászka (Ferencváros) – Nagy P. (Gyirmót), Nego (Fehérvár), Van Nieff (Puskás Akadémia), Onovo (Újpest) – Stieber (MTK), Zahedi (Puskás Akadémia), Futács (MTK)

Rusák Edvárd (Gyirmót)

Annak ellenére nyújtott kimagasló teljesítményt, hogy két gólt kapott. Volt öt egészen komoly bravúrja, a 60. percben például 2 másodperc alatt Beridze két bombáját is kiütötte.

Artem Sabanov (Fehérvár)

Az ukrán légiós jól oldotta meg a védekező feladatát, de a támadásokat is segítette. A harmadik gól előtt ő adta a gólpasszt Negónak.

Stopira (Fehérvár)

Remekül irányította a védelmet, a megszerzett labdákkal rendre támadásokat tudott indítani.

Pászka Lóránd (Ferencváros)

Egyre magabiztosabban játszik a Fradi kezdőjében, már nemcsak védekező feladatát látja el szinte hiba nélkül, hanem a támadásokat is veszélyesen segíti, a derbi után a Paks ellen is gólpasszt adott.

Nagy Patrik (Gyirmót)

Az újonc legjobbja volt, ő szerezte a gyirmótiak vezető találatát. A folytatásban is aktív volt, pontos labdákkal játszotta meg a társakat.

Loic Nego (Fehérvár)

A Vidi legjobbja volt Debrecenben. Előbb adott egy gólpasszt Kodrónak, majd fejelt egy szép gólt.

Yoell Van Nieff (Puskás Akadémia)

Remek teljesítményt nyújtott a középpályán, két remek gólpasszal járult hozzá a Puskás Akadémia sikeréhez.

Vincent Onovo (Újpest)

A középpálya motorja volt és a megszokottnál is többször ment fel a támadásokkal, jól került helyzetbe. A hajrában egy akrobatikus mutatvány után talált a kapuba.

Stieber Zoltán (MTK)

Ő volt az MTK esze. Rendre jól játszotta meg a támadókat, az első gólt megelőzően egy egészen pazar labdával ugratta ki Futácsot.

Shahab Zahedi (Puskás Akadémia)

Ezúttal sem lehetett tartani az iráni csatárt és ahogy az elmúlt fordulóban, most is duplázni tudott.

Futács Márkó (MTK)

A meccs embere volt korábbi csapata ellen. Az első félidőben okosan helyezett a jobb sarokba, majd szünet után 15-ről bombázott a kapuba.

A forduló edzője: Horváth Dávid (MTK)

A fiatal edző az első meccsén bátran nyúlt a fiatalokhoz, a csapata félelem nélkül játszott. Az utolsó pillanatig hittek a győzelemben, ami végül összejött.

A forduló cseréje: Gheorghe Grozav (MTK)

A 85. percben állt be, a végén pedig három pontot értő gólt szerzett, amivel életben tartotta az MTK bennmaradási esélyeit.

Megerősítve: NB I-es csapatnál lesz sportigazgató a Fradi-ikon – hivatalos