Nyikolaj Szignyevics szeptember 3-án távozott a Ferencvárostól. Öt nappal azután, hogy búcsút intett az Üllői útnak, a moszkvai Khimki szerződtette.

Számomra a Khimki egy új fejezet a karrieremben, ahogy az orosz bajnokság is érdekes kihívásnak ígérkezik. Az elmúlt időszakban nem játszottam, így hiányoznak a nagy győzelmek. Nagyon örülök, hogy ide igazolhattam, harcolni fogok a klubért, és az elérendő eredményekért. Magyarországon volt egy műholdvevőm, amikor tehettem, megnéztem az orosz bajnokság meccseit, hogy tudjam, milyen bajnokságba igazolok. A szerződés aláírása előtt beszéltem Dmitry Gunko vezetőedzővel. Bemutattak a csapatnak, megismerkedtem a srácokkal, és készen állok a kemény munkára – nyilatkozta akkor a fehérorosz válogatott csatár, aki az oroszoknál összesen három mérkőzésen (2 bajnoki és 1 kupa) lépett pályára, majd közös megegyezéssel szerződést bontott.

Húsz nappal később, szeptember 28-án már a korábbi csapata, a fehérorosz élvonalban szereplő BATE Boriszov hivatalos felületein jelentette be Szignyevics (újbóli) leigazolását.

A klub azt nem közölte, hány évre írt alá a 28 éves csatár,

aki pályafutása során ötször nyerte meg a bajnokságot, egyszer fehérorosz kupát és háromszor szuperkupát is nyert a BATE-val. Másfél évvel ezelőtt, 2018 decemberében került a Fradihoz, ahol 32 bajnokin játszott és ötször volt eredményes, kétszeres magyar bajnoknak is mondhatja magát. Legutóbb, az előző szezonban a DVTK ellen talált be tavaly szeptemberben.