Dárdai Pál visszatérése egyelőre nem úgy sikerült, ahogyan remélte: az Eintracht Frankfurt és a Bayern München ellen vereséget szenvedett csapata, így visszacsúszott a 15. helyre a Bundesligában, csak a jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg az osztályzós helyen álló újonc Bielefeldet.

A kiesés réme fenyegeti Herthát, és az elkövetkező időszak sem tűnik könnyűnek, ha azt vesszük alapul, hogy az elmúlt tíz meccsükből csak egyszer nyertek. Ráadásul a következő hetekben többek közt a három magyar válogatott játékost, Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és az ágyéksérülése után visszatérő Szoboszlai Dominikot is soraiban tudó RB Leipzig mellett a Wolfsburg, a Dortmund és a Leverkusen csapatával is játszanak a berliniek a bajnokságban, azonban ennek ellenére a magyar szakember türelemre intett.

Nem szabad erről beszélnünk. A következő mérkőzéseken olyan helyzetbe kerülhetünk, ami nem biztos, hogy jól néz majd ki. Erre fel kell készülni. Mondtam a csapatnak: még 18-20 pontot kell szereznünk, ennyinek elégnek kell lennie. Mindez lehetséges, még akkor is, ha a kezdés rendkívül nehéz volt, és hátrébb csúsztunk a tabellán – idézte a 44 éves magyar tréner szavait a sport1.de.

Dárdai 2015 és 2019 között már irányította a berliniek első csapatát. Akkor bennmaradt az együttessel az élvonalban, majd európai kupaindulást jelentő helyen végzett vele.

Szoboszlai lenyomta Dárdai világbajnok igazolását, de Jovic őt is durván veri