Mint ismeretes, a Vidi hatalmas bravúrt elérve, hat év után újabb győzelmet ünnepelhetett az Európa Ligában. A találkozó után Marko Nikolics vezetőedző és a második gólszerzője, Stopira értékelte a látottakat.

Hallottam a mérkőzés előtti kérdéseiket, és úgy gondolom, hogy egyenes válaszokat adtam. Nem azért jöttünk ide, hogy az első gólt szerezzük, hanem azért, hogy versenyképesek legyünk – kezdte Marko Nikolics a lefújás után. – Gratulálok a fiúknak, nagyon fegyelmezettek voltak egy nagyon jó csapat ellen. Megérdemeltük a győzelmet, két-három góllal többet is szerezhettünk volna.

Úgy gondolom, egy ilyen fantasztikus csapatot gyakorlatilag nagy helyzet nélkül hagytunk kilencven percen át. Minden tiszteletem a játékosaimnak.

Most már három darab három pontos csapat van a csoportban, és még három forduló van hátra. Úgyhogy kiegyenlítettek az erőviszonyok, és továbbra is versenyben vagyunk. Jó volt látni, hogy csak három kapura tartó lövése volt a PAOK-nak. A játékosok taktikailag tökéletesen játszottak, nagyon jó pontrúgásaink voltak, a mérkőzés több pillanatában veszélyesek voltak, és komoly színvonalon játszottak.

A második gólszerzője, Stopira is elégedett volt a végeredménnyel.

Nagyon boldog vagyok, hogy megnyertük a mérkőzést, nagyon fontos győzelmet arattunk. Nagy örömmel tölt el, hogy a csapat az én gólommal tudta bebiztosítani a győzelmet.

A legfontosabb az, hogy jó focit mutattunk be, karakteresek voltunk a pályán, még egyszer bizonyítottuk, jó csapat vagyunk, jó kerettel rendelkezünk és továbbra is ezen az úton kell haladnunk, hogy jó munkával elérjük a célunkat.

A félidőben is arról beszéltünk, hogy koncentráljuk, és hasonló mentalitással menjünk ki a pályára. Óriási mérkőzést játszottunk mindannyian, és büszkék lehetünk rá, hogy egyetlen magyar csapatot képviselhetünk a nemzetközi porondon, és én is segíthetek a csapatnak. Élveztem, hogyan játszottunk és milyen jó mérkőzésen győztük le egy erős ellenfelet, mint a PAOK-ot.

Vidi-bravúr: Hat év után újabb győzelem az EL-ben – videó