Hibernians FC – MOL Fehérvár FC 0-1

A mérkőzés összefoglalója itt! 

Stefano Sanderra (Hibernians): – Meglátásom szerint a mérkőzés két részre osztható. Az első hatvan percben a MOL Fehérvár játszott mezőnyfölényben, számos helyzetet dolgoztak ki, jobbak voltak nálunk. A bekapott gól után nekünk is megvoltak a gólszerzési lehetőségeink, a legnagyobb helyzetünknél a felsőlécen csattant a labda. Mindent egybevéve, a Fehérvár megérdemelten nyerte meg a mérkőzést (molfehervarfc.hu)

Márton Gábor (Fehérvár): – Az első félidőben rendkívül jól játszott a csapat, megfelelő tempót diktáltunk, látványos helyzeteket dolgoztunk ki, azonban nem sikerült a gólszerzés. A második félidőben megszereztük a vezetést, majd kissé kapkodóssá vált a játékunk. A mérkőzés vége nem nézett ki jól, megvoltak a lehetőségeink, hogy lezárjuk a mérkőzést, ehelyett a végén izgulnunk kellett. Nincs könnyű mérkőzés az Európa Ligában, láttunk már példát meglepetésre. Gratulálok a srácoknak, teljesen megérdemelt a győzelmünk és a továbbjutásunk is (molfehervarfc.hu)

Budapest Honvéd – Malmö FF 0-2

A mérkőzés összefoglalója itt! 

Bódog Tamás (Honvéd): – A mai mérkőzésen az első félidőt odaajándékoztunk az ellenfélnek, mert bár akkor is próbálkoztunk, talán túlságosan tiszteltük az ellenfelet. A második játékrészben már megvolt az a bátorság, ami az elsőben hiányzott. A Malmö semmi extrát nem mutatott, de megérdemelten nyertek, akkor is, ha lesről született az első góljuk. A befejezéseknél hiányoztak az utolsó passzok és a pontosság.

Jon Dahl Tomasson (Malmö): – Büszke vagyok a játékosaimra, mert ma este úgy játszottak, ahogy egy Európa Liga-meccsen illik és kell, ráadásul idegenben. Kapott gól nélkül sikerült lehoznunk a mérkőzést, a fiúk szívvel és fejben is 90 percig koncentráltak, így nagyon elégedett vagyok velük.