Csütörtök este az utolsó csoportmérkőzését játssza az Európa Ligában a Ferencváros, amely a már biztosan a kvartett élén végző Bayer Leverkusent fogadja a Groupama Arénában. A Kicker cikke szerint ennek megfelelően Gerardo Seoane vezetőedző több poszton is rotálhat Budapesten, fél szemmel már az Eintracht Frankfurt elleni hétvégi bajnoki mérkőzésre való tekintettel is.

– Már most sokat fogunk változtatni, amennyit csak lehet – jelentette ki hétfőn a Leverkusen edzője a csütörtöki, a tabella szempontjából tét nélküli Ferencváros elleni mérkőzéssel kapcsolatban, amelyen egy debütáns már biztosan lesz a németeknél. – Már megbeszéltük, hogy a kapuban Andrej Lunev fog kezdeni, aki mindig jól dolgozott az edzéseken és kiérdemelte ezt a lehetőséget is. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Lukas Hradeckynek (az első számú kapus – a szerk.), mint minden válogatott játékosnak, soha nem volt szabadideje ősszel. A többieknek mindig volt két-három nap szünetük a válogatott meccsek alatt, míg a válogatott játékosok állandóan utaznak. A sok stressz már elég nagy teher. Az is lehet, hogy rajta kívül is egy-két játékos itthon marad.

A Kicker szerint könnyen előfordulhat, hogy nem utazik el Budapestre a támadósor két legveszélyesebb játékosa, a csodagyereknek tartott Florian Wirtz és a legutóbbi bajnokin mesternégyest jegyző Patrik Schick.

– Az elképzelés mindkét játékosnál az, hogy a vasárnapi meccsen bevethetőek legyenek, biztosra kell mennünk, hogy ne sérüljenek meg addig – tette hozzá Seoane.

Leipzig: Lőw Zsoltot is bedobta a német sajtó Marsch lehetséges utódjaként