Az Union Berlin elleni vereséget követően vasárnap vált hivatalossá, hogy távozik az RB Leipzig kispadjáról Jesse Marsch vezetőedző, így ideiglenesen Achim Beierlorzer irányítja a Szoboszlai Dominikot, Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató német klubot.

A német sajtóban azonban természetesen már megindultak a találgatások Marsch utódjáról, az rblive.de pedig több lehetséges jelöltet is megnevezett. A lipcsei együttessel foglalkozó portál szerint

az egyik legígéretesebb jelölt a jelenleg a Chelsea-nél Thomas Tuchel egyik segítőjeként tevékenykedő Lőw Zsolt lehet,

akivel kapcsolatban megjegyzik, hogy korábban már dolgozott a Red Bull csapatainál, így a Lieferingnél, a Salzburgnál és az RB Leipzignél is.

A magyar szakember 2015 és 2018 között Ralph Hasenhüttl és Ralf Rangnick asszisztensedzője volt, így nem lenne számára ismeretlen a lipcsei klub, az viszont a portál szerint hátrány, hogy Lőw még sosem volt vezetőedző és nincs elég tapasztalata egy válsághelyzet kezelésében. Előnyként viszont megemlítik, hogy könnyebb lenne őt a szezon közepén elengedni a szerződéséből, mint egy vezetőedzőt.

A BL-győztes egyik legfontosabb játékosát vinné a Barcelona, a Real hihetetlenül olcsón adhatja el Hazard-t– külföldi körkép