A Daily Mail ezekben a napokban hozza nyilvánosságra, hogy a lap szerint kik voltak a Premier League történetének legrosszabb játékosai. A 100-as listát 20-asával közlik, a legfrissebb szereplők a 61-80. helyezettek.

Itt találkozhatunk egy magyar labdarúgó, Torghelle Sándor nevével is, aki a 70. lett. A jelenleg az MTK-t erősítő válogatott futballista a 2004/05-ös szezont töltötte a Crystal Palace-nál, amellyel kiesett az élvonalból. A Premier League-ben 12-szer szerepelt, gólt nem szerzett. Egy találata volt tétmeccsen, a Charlton elleni Ligakupa-meccsen, de nem sokkal találata után műesés miatt második sárgáját is megkapta és kiállították.

A lista kapcsán érdemes megemlíteni, hogy csak a játékosok PL-ben nyújtott teljesítményét értékelték. Az eddig nyilvánosságra hozott futballisták között olyan nevek vannak például, mint a Bayern München korábbi remek támadója, Claudio Pizarro (a PL-ben: Chelsea, 66. hely), a jelenleg Szalai Ádám csapattársaként villogó Andrej Kramaric (Leicester, 87.), vagy éppen a jelenleg a Milanban szereplő Nikola Kalinic (Blackburn, 68.).