Az NB I legkomolyabb igazolása lehet a Fradié: Aláírt a 3 millió eurós brazil

A Ferencvárosi Torna Club a hivatalos oldalán jelentette be a legutóbb a kahaz élvonalbeli Kajrat Almatiban játszó Isael da Silva Barbosa szerződtetését. Részletek itt!

155 millióra mondott nemet az NB I kiesőjelöltje: “Úgy döntöttünk, hogy a játékos nem eladó”

Ritkán hallható őszinteséggel beszélt a szurkolói ankéton a Kisvárda szakmai igazgatója, Révész Attila, aki elárulta, hogy Artem Milevszkij kéthavi fizetését visszafizette a házipénztárba, míg a szintén távozó Anton Sinder megpróbálta lebeszélni Anton Kravcsenkót arról, hogy a szabolcsi csapathoz igazoljon. További részletek itt!

Kleinheisler még hetekig nem játszhat átigazolása miatt – a FIFA döntésére várnak

Továbbra sem született meg a FIFA döntése, illetve a szükséges dokumentumok sem érkeztek meg ahhoz, hogy a magyar válogatott középpályás, Kleinheisler László pályára léphessen új csapatában, az NK Osijekben. Bővebben itt!

Dárdai a Schäfer-ügyről: „A magyar focinak csak ez az egyetlen útja van”

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Dárdai Pál úgy véli, jó lenne, ha egyre többen kikerülnének külföldre, mert a napi harc, az edzések gyorsasága, a szűk területek miatti gyors döntések és az agresszivitás jót tenne a magyar játékosoknak. Olvass tovább!

Rebrov odaszúrt Dzsudzsáknak: “Lehet, hogy túl sok neki a Fradi munkája”

Szerhij Rebrov vezetőedző szerint az is lehet, hogy miután a magyar válogatott csapatkapitánya látta, milyen intenzív edzések vannak a Ferencvárosnál, ő döntött úgy, hogy nem látogatja tovább a tréningeket. Továbbiak itt!

Az összes hazai átigazolási hír folyamatosan frissülő rovatunkban:

A Fradi brazil, az Újpest két magyar igazolást jelentett be, “CR” a DAC-nál – hazai átigazolási hírek