Csütörtök este a “Deadline Day” című kétórás élő műsorral jelentkezett az M4 Sport, benne a nemzetközi átigazolási időszak utolsó napja, illetve a magyar piaci szezon legfontosabb történéseivel. Az adásban megszólalt a Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov is, aki a magyar válogatott csapatkapitányáról, Dzsudzsák Balázsról elmondta, hogy pár hete a Fradival edzett, de aztán eltűnt, nem tudja, hol lehet most.

„Dzsudzsákot kellene megkérdezni arról, hogy ő szeretne-e itt edzeni vagy játszani. Magas szintet képviselő játékos, rendkívül sikeres karriert tudhat maga mögött az orosz bajnokságban és a magyar válogatottban is.”

Természetesen tudni kell, hogy mit akar a játékos, hiszen amint látni lehetett, mi nagyon intenzíven próbálunk játszani, lehet, ahogy látta az edzéseinket ő döntött úgy, hogy ez túl sok neki. De ez az ő problémája, nem az enyém – mondta az ukrán tréner.

Mint ismert, a 32 éves szélső tavaly szeptemberben igazolt az egyesült arab emírségekbeli al-Ittihad Kalbához, amelyben tizenegy eddigi fellépésén három gólt lőtt és két gólpasszt adott.

Rebrov: “Böde megérdemli, hogy maradjon” – dupla interjú