A szombati NB I-es bajnoki rajt előtt csütörtökön este megtartotta szurkolói ankétját a Kisvárda, amely sportigazgatója, Révész Attila az új igazolásokkal kapcsolatban elmondta, hogy Kravcsenkótól stabilitást és lehetőség szerint gólokat vár, Délczegtől azt, hogy teljesen felépüljön és segítségére legyen a csapatnak, a legnagyobb névtől, Grozavtól mi mást, mint gólokat, Cukalasztól érzelmet, nagy munkabírást és távoli lövéseket, Hugo Secótól gyorsaságot.

Az ankéton kiderült, hogy lehetnek még búcsúzók, Jánvári Gábor és Matija Misic távozása elé nem gördítenének akadályt, adott esetben Hej Viktort is kölcsönadnák, Anderson Picót pedig a második csapathoz irányították mindaddig, míg nem éri utol magát erőben. Révész végül egy átigazolásokkal kapcsolatos kulisszatitkokat is megosztott a jelenlévőkkel.

Bár Felipéért komoly vevő jelentkezett, ötszázezer eurót is fizetett volna érte, végül úgy döntöttünk, hogy a brazil kapus nem eladó. Miután a decemberi három mérkőzésünk jól sikerült, helyzetbe hoztuk magunkat a bennmaradást illetően, és ebben a harcban Felipére továbbra is úgy számítunk, mint a csapat egyik nélkülözhetetlen játékosára – idézte révészt a hivatalos honlap.

A sportigazgató megjegyezte, szerették volna, ha Artem Milevszkij is marad, de ő nevelőklubjától, a Dinamo Breszttől még kétéves szerződési ajánlatot kapott, mint játékos, aztán pedig sportigazgatóként folytathatja.

Élő szerződése volt, megtehettük volna, hogy itt tartjuk, de a feje nem lett volna itt. Jól érezte magát, korrekt volt az elválásunk is, fájdalomdíjként kéthavi fizetését visszafizette a házipénztárba.

Révész arról is beszélt, hogy a luzerni kapcsolatuk révén találtak rá egy koszovói válogatott játékosra, aki azonban a szerződtetése előtt megsérült, és bár a Milánóban végzett orvosi vizsgálat alapján nem súlyos az állapota, de hetekre kidőlt, majd még három hét lett volna a teljes felépülése, és akkor már a szezon felénél jártak volna. A játékossal kapcsolatban maradnak, a nyáron is szó lehet a megszerzéséről.

Így került képbe Anton Kravcsenko, akit korábbi játékosunk, a Fradi elleni kiállítása után tőlünk távozó Anton Sinder ugyan szeretett volna lebeszélni arról, hogy ide igazoljon, végül nekünk és az ukrán csapattársainak is sikerült meggyőzniük arról, hogy érdemes ide jönnie – mondta az ankéton a sportigazgató.