Magyarországra jön a Liverpool legendája

Edzői pályafutása első lépéseit nálunk teheti meg Steven Gerrard.
Dudás Gábor 2017. július 17., hétfő 9:24
Edzői pályafutása első lépéseit nálunk teheti meg Steven Gerrard.
Szerző: Dudás Gábor 2017. július 17., hétfő 9:24

Nem sokkal azután, hogy a Liverpool U18-as csapatánál hivatalosan is megkezdte edzői pályafutását, Steven Gerrard csapatával magyarországi edzőtáborozáson vesz részt (a Neil Critchley által irányított U23-as gárdával együtt).

Három meccset is játszanak

Az idősebbek az MTK-val (kedden, a Hidegkuti Nándor Stadionban), szombaton pedig a Rapid Wien csapatával játszanak, míg Gerrard tanítványai ugyancsak szombaton a Rapid U19-es együttesével találkoznak – írja a Pool hivatalos honlapja. A Vörösök az MTK-val és a Sándor Károly Akadémiával 14 évvel ezelőtt kötött megállapodásuk egyik fontos állomásaként látogatnak Magyarországra.

Nem csak foci

Hozzáteszik, hogy az edzések és mérkőzések mellett az akadémisták kulturális élményeket, tapasztalatokat is szereznek Budapesten, sőt, a helyi gasztronómiával is ismeretséget kötnek majd. A "körítés" egyben az új játékosok beépítését, beilleszkedését is szolgálja majd. A liverpooli kontingenst az akadémiájuk igazgatója, Alex Inglethorpe vezeti majd.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz