Holland klubbal működik együtt a Vasas akadémiája

A Vasas Kubala Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 3 éves együttműködési megállapodást kötött a holland bajnokságban szereplő Vitesse együttesével.
Szerkesztő 2016. május 28., szombat 20:32
A Vasas Kubala Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 3 éves együttműködési megállapodást kötött a holland bajnokságban szereplő Vitesse együttesével.
Szerző: Szerkesztő 2016. május 28., szombat 20:32

A Vasas Kubala Akadémia múlt héten aláírta 3 éves együttműködési megállapodását a holland élvonalban szereplő Vitesse együttesével, melyről a holland klub is honlapján számolt be - olvasható a vkla.hu-n.

A megállapodást az akadémia ügyvezetője, Csúri Csaba elégedetten értékelte.

- 3 évvel ezelőtt Barthos Zoltán hozta a kapcsolatot, aki az Akadémia nemzetközi kapcsolatainak építéséért felel. Kezdeti ismerkedési szakasz után az elmúlt évben már konkrét munka kezdődött el, amely lerakta ennek a 3 éves együttműködési megállapodásnak az alapjait, melyet a múlt héten a Vitesse arnhemi központjában írtunk alá. Nagyon fontos lépés ez számunkra, egyrészről nagy elismerés, hogy egy nagy múltú holland klub alkalmasnak találta Akadémiánkat, hogy együttműködjön vele, másrészről pedig rengeteget tanulhatunk is ebből a kapcsolatból. Mindkét fél fontosnak tartja, hogy ezt az együttműködést megtöltsük tartalommal, ezért is készült már el párhuzamosan a szerződéskötés előkészületeivel a következő évre vonatkozó munkaprogram is. Ez a program nagyon sok prezentációt, bemutatót, oktatást, konferenciát tartalmaz és nem utolsó sorban játékosainknak is lehetőséget nyújt, hogy felkeltsék a Vitesse szakmai stábjának figyelmét. Hét elején a Fáy utcába érkezett a Vitesse 5 szakembere, valamint a szakmai igazgatója, továbbá hétvégén érkezik a holland klub komplett U14-es csapata is. - nyilatkozta a honlapnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz