Speciális módon gyógyul az NB I-es újonc alapembere

A magyar fociban is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a sérülések utáni rehabilitációra, illetve annak modern technikai hátterére. Több NB I-es játékos is így van ezzel, például az újonc Zalaegerszeg középpályása, Kocsis Gergő.
Csakfoci Admin 2019. július 30., kedd 17:30
A magyar fociban is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a sérülések utáni rehabilitációra, illetve annak modern technikai hátterére. Több NB I-es játékos is így van ezzel, például az újonc Zalaegerszeg középpályása, Kocsis Gergő.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 30., kedd 17:30

A magyar élvonalbeli klubok és játékosok egyre többet és gyakrabban használnak különböző rehabilitációs eszközöket. Ezek közül az egyik legnépszerűbb készülék a Game Ready, amit többek között Kocsis Gergő, a Zalaegerszeg középpályása is használ.

– Hetente legalább kétszer-háromszor szoktam használni a Game Ready nevű készüléket, az eddigi tapasztalataim alapján nagyon sokat segített nekem a regenerációban. Használata után másnap sokkal frissebbnek és gyorsabbnak érzem magam a pályán, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Mindemellett korábbi térdsérülésemnél is hasznomra vált, hiszen a vártnál sokkal hamarább vissza tudtam térni a pályára – mondta Kocsis a csakfoci.hu-nak. (Támogatott tartalom)

Mi is az a Game Ready?

A Game Ready hazai forgalmazója, az Endo Plus Service Kft. A Game Ready hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A készülék növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz