Kérdéses, mikor tér vissza a Honvéd meghatározó játékosa

A Honvéd szélső védője a MOL Vidi FC elleni bajnokin bokasérülést szenvedett. Egyelőre kérdéses, mikor tér vissza Eke Uzoma.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 22., szerda 14:50
A Honvéd szélső védője a MOL Vidi FC elleni bajnokin bokasérülést szenvedett. Egyelőre kérdéses, mikor tér vissza Eke Uzoma.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 22., szerda 14:50

A Honvéd nyáron igazolt játékosa, Eke Uzoma az NB I 4. fordulójában, a MOL Vidi FC elleni (0-3) bajnoki 31. percében, a vendégek macedón válogatott középpályásával, Boban Nikolovval csapott össze, majd a bokáját fájlalva a földön maradt.

A 29 éves nigériai szélső védő hosszas ápolás után sántikálva hagyta el a stadiont. Helyette Tonci Kukoc állt be.

A klubhonlap tájékoztatása szerint Uzoma a csapat legutóbbi edzésén nem tudott részt venni, és a napokban MR-vizsgálat vár rá. Hozzáteszik, csak utána lehet pontosan tudni, mennyit is kell kihagynia a nyáron igazolt játékosnak, aki gyorsan a kispestiek meghatározó tagjává vált.

A keret többi tagjára kedden kettő, a többi napon egy-egy edzés vár, és Supka Attila vezetőedző elmondta: a heti egy mérkőzés megengedi azt, hogy hétközben keményebb tréningeken vegyen részt az együttes.

A Honvéd szombaton 17 órától a Debrecen ellen lép pályára az OTP Bank Liga 6. fordulójában. A találkozót az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik, mivel a kispestiek otthonát felújítják.

Ki nyeri az NB I-et? Tippelj és nyerj!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz