Dupla vezéráldozat Fehérváron: Nego és Petrjak is súlyosnak tűnő sérülést szenvedett

Joan Carrillónak már a lefújást követően rossz előérzete volt Loic Nego és Ivan Petrjak kidőlésével kapcsolatban, később a csapatorvos adott tájékoztatást a sérültek állapotáról.
Csakfoci Admin 2020. január 26., vasárnap 10:40
Joan Carrillónak már a lefújást követően rossz előérzete volt Loic Nego és Ivan Petrjak kidőlésével kapcsolatban, később a csapatorvos adott tájékoztatást a sérültek állapotáról.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 26., vasárnap 10:40

A MOL Fehérvár FC-Budapest Honvéd mérkőzés szünetében sérülés miatt cserére kényszerült az a Loic Nego, aki az esetig minden játékpercet a pályán töltött az NB I-ben, és az EL-selejtezőkben is. Az 59. percben a csapat nyári igazolása, az előző idényt a Fradinál töltő Ivan Petrjak is elhagyta a pályát, őt hordágyon kellett levinni.

A 0-0-ra végződő mérkőzést követő sajtótájékoztatóján Joan Carrillo vezetőedző kiemelte, mindkét játékossal kapcsolatban rossz előérzete van. Később dr. Kovács Tibor csapatorvos részletes tájékoztatást adott a sérültek állapotáról.

- Nego az első félidő végén a földön maradt ülve, a jobb vádlijában érzett fájdalmat.  - kezdte a szakember a molfehervarfc.hu-nak. - Jelenleg képalkotó vizsgálatok vannak folyamatban, hogy kiderítsük, milyen mértékű az izomsérülése. Petrjak az első félidőben kapott egy ütést a bal bordájára, a második félidőben pedig fokozódtak a fájdalmai, ráadásul még egy ütést kapott ugyanoda, a kórházi vizsgálatok szerint borda-zúzódást szenvedett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz