Mire figyeljünk kaputelefon választása során?

Otthonunk védelme és személyes biztonságunk mindennél fontosabb számunkra. Éppen ezért a kaputelefon egy remek eszköz, teljes irányítást biztosít a bejárati ajtón belépő személyek felett. Lássuk, milyen egy biztonságos kaputelefon!
Nyikes Zoltán 2022. augusztus 2., kedd 12:22
Otthonunk védelme és személyes biztonságunk mindennél fontosabb számunkra. Éppen ezért a kaputelefon egy remek eszköz, teljes irányítást biztosít a bejárati ajtón belépő személyek felett. Lássuk, milyen egy biztonságos kaputelefon!
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. augusztus 2., kedd 12:22

Biztonság

Egy biztonságos kaputelefon ismérve, hogy tiszta képeket biztosít, hogy a felhasználók a nappaliból – vagy akár távolról is – lássák, mi történik a küszöbükön. Szerencsés, ha lehetővé tesz olyan riasztási funkciókat, mely során az otthon lakói figyelmeztetést kapnak váratlan események vagy betolakodók jelzése során. 

A DEFLOC nagyszerű kaputelefonjai segítségével meggyőződhet otthona biztonságáról a nap 24 órájában, akár egy másik országból is!

A Hikvision kaputelefonok HikConnect applikációja segítségével távolról irányíthatjuk az ajtót mobiltelefonunk segítségével. Megnézhetjük és visszajátszhatjuk a látogatókról készült felvételeket, valamint egy eszközről kezelhetjük az összes biztonsági beállítást.

Ha Hikvision interaktív kaputelefont választunk otthonunkba, irodánkba vagy üzletünkbe, egy áramvonalas biztonsági eszköz kényelmét érhetjük el. A technológia fejlesztései révén jobb minőség, egyszerű kezelés és funkcionalitás párosul. Nincs értékesebb, mint a nagyszerű kaputelefon-rendszerek egyszerű használata és vezérlése. 

Kényelem

A Hikvision kaputelefon rendszert a felhasználói élményre összpontosítva tervezték, melyre remek példa, hogy a felhasználók mobiltelefonon bárhol fogadhatják a hívást a csengőjükről. 

Ezt kombinálhatjuk a helyiségek kamerán keresztüli megfigyelésével vagy akár riasztórendszerünk kezelésével is – mindezt egyetlen HikConnect mobilalkalmazáson keresztül. Az ajtóállomások – beltéri és kültéri egyaránt – intuitívan használhatók, érintőképernyőkkel és egyszerű menükkel rendelkeznek.

A Hikvision moduláris kaputelefon termékei kétféle technológiával érhetők el, IP és 2-Wire technológiával, melyeket közös tartozékok támogatnak. Ezek az opciók rugalmasabb bővítési lehetőségeket biztosítanak, és garantálják a kényelmes és egyszerű telepítést.

Esztétikus kinézet

A Hikvision kaputelefonok kinézetét úgy alakították meg, hogy az illeszkedjen a modern otthonokba és kiegészítse azokat, megfelelve a tervezési szabványoknak. A rendszer moduláris jellege rugalmasságot ad, de a kész megoldás is tökéletesen illeszkedik egymáshoz, hogy jól nézzen ki a falon.

Társasházi kaputelefon beszerzéséhez különböző kiegészítőket is beszerezhetünk, mint például a praktikus esővédő keretet. Továbbá még kényelmesebbé és dizájnosabbá tehetjük a kaputelefonos irányítást nagyszerű asztali tartókonzollal, melyet beltéri video-kaputelefon egységhez alkalmazhatunk.

Látogasson el a DEFLOC honlapjára, ahol nagyszerű, otthona biztonságát és kényelmét elősegítő eszközök közül válogathat!

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz