Fagyapot szigetelőanyag az épületgépészetben

A fagyapot szigetelőanyag számos olyan megoldást kínál, amelyekkel környezetkímélő módon tud otthont teremteni magának. Ne feledje, ez az építőanyag leginkább az épületgépészeti megoldásokban használható.
Nyikes Zoltán 2021. december 4., szombat 15:00
A fagyapot szigetelőanyag számos olyan megoldást kínál, amelyekkel környezetkímélő módon tud otthont teremteni magának. Ne feledje, ez az építőanyag leginkább az épületgépészeti megoldásokban használható.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. december 4., szombat 15:00

Az előregyártott elemek uniform kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmazhatók a vezetékek elhelyzésére. A falban, mennyezeten egyaránt jók. A horonyozott kialakítás minden elektromos, és akár fűtés-hűtés megoldás esetében könnyű felszerelést tesz lehetővé.

A STEICO Install fagyapot szigetelőanyagot a Naturica Group webáruházban érhető el. Valószínűleg az egyik legkényelmesebb szigetelőanyag a piacon, hiszen a magas nyomószilárdság mellett gyors és könnyű megmunkálást tesz lehetővé.

A környezetbarát anyagból gyártott STEICO install elősegíti az egészséges lakóklíma elérését az otthonában. Ez természetesen tovább fokozható a további hasonló technológiával előállított termékekkel és építőanyagokkal. Abban az esetben, ha további információt szeretne a környezetkímélő eljárásokról, látogasson el a Naturica Group blogoldalára.

STEICO fagyapot szigetelőanyag alkalmazása

A fagyapot szigetelőanyag kiválóan alkalmas a vertikális és tetőtéri szigetelésben történő felhasználásra. A felszerelés során nem keletkezik káros anyag, és a melléktermékek teljes mértékben újrahasznosíthatók. Említettük az egészséges lakóklímát, amely elengedhetetlen a modern otthonokban. A STEICO Install segítségével tovább növelhető a falfelületek szellőzése, és biztosítható a természetes páratartalom stabilizálása.

Képzelje csak el, ha a falfelületek és a ház külső borítása között egy műanyag szigetelőréteg helyezkedne el. A szellőzést gátló anyagok negatív hatással vannak a természetes anyagokból készült építőanyagokra. A penészedéstől a páratartalom növekedésén át a visszafordíthatatlan szerkezeti károsodásig számos tényező szól a műanyag szigetelő anyagok ellen.

A fagyapot szigetelőanyagok teljes mértékben elkerülik a fent említett problémákat. Az anyaghasználatnak köszönhetően nem jelentkezik káros kipárolgás az anyagok élettartama során. Ennek köszönhetően a hosszú élettartam alatt a degradálódási folyamat is sokkal kedvezőbb.

A termék életciklusának végén teljes mértékben újrahasznosítható. Nem igényel különleges szállítást és elhelyezést.

STEICO Install az építkezésben

A felszereléshez egyszerű körfűrész, flex vagy akár kéziszerszám is alkalmazható. Ez az anyag nem igényel semmilyen plusz tudást, a könnyű kezelhetőségnek köszönhetőan akárki gyorsan megtanulhatja a használatát. A műanyag alapú szigetelőanyagokkal ellentétben ez az anyag veszélytelen. Így nem kell védőmaszkot hordani, és még különleges munkavédelmi ruházat sem szükséges hozzá.

Válassza a hosszú távú egészség útját és a környezetbarát megoldást otthona szigeteléséhez. A STEICO Install fagyapot szigetelőanyagot előszeretettel ajánljuk minden progresszív gondolkodású otthontulajdonos és környezettudatos építkező számára egyaránt.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz