Céges ajándékok karácsonyra

Napjainkban már egyre több cég él az ajándékküldő szolgálatok nyújtotta előnyökkel, és vásárol akár nagy mennyiségben is, minőségi, logózott ajándékcsomagokat a különböző vállalati események alkalmából.
Nyikes Zoltán 2022. augusztus 14., vasárnap 14:56
Napjainkban már egyre több cég él az ajándékküldő szolgálatok nyújtotta előnyökkel, és vásárol akár nagy mennyiségben is, minőségi, logózott ajándékcsomagokat a különböző vállalati események alkalmából.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. augusztus 14., vasárnap 14:56

Nem véletlenül van ez így. A dolgozók ilyen formában történő elismerése sokat számít a kellemes, családias munkahelyi légkör megteremtésében. Másrészről az embereket érdemes időről-időre emlékeztetni: számítanak, nemcsak a munkájuk, de a személyük is fontos a munkaadó számára. A külön ajándékok, elismerések ezen formája erősíti a lojalitást és a csapathoz való tartozás érzését.

Az egyik legkedveltebb esemény a karácsony. Éppen ezért a szolgáltatók nagy része igen széles ünnepi választékkal készül az év utolsó napjaira. Például a Hónap Ajándéka ajándékküldés céges karácsonyi ajándékcsomagok széles kínálatát sorakoztatja fel weboldalán. A csomagok minőségi, kézműves termékekből, logóval ellátható ajándékokból, egyedi kiegészítőkből állnak. 

A karácsonyi csomagok tartalma

A legtöbb karácsonyi ajándék válogatásban a gasztronómiai termékek kapnak helyet, igazodva az ünnepi alkalomhoz. Mindezek mellett számos partner csak erre az alkalomra fejlesztett, limitált termékeket is kínál, melyek felhasználásával az ajándékküldők igazi, egyedi, máshol nem kapható karácsonyi kollekciókat állíthatnak össze.

A kézműves csokoládék, díjnyertes bonbonok, minőségi italok, teák, kávék, mézek és egyéb finomságok mellé speciális karácsonyi hangulatú és ízvilágú termékek, szaloncukor, mézeskalács esetleg bejgli és egyéb kiegészítők kerülnek. Van, ahol logózott írószereket, irodaszereket is tartalmaz a csomag, máshol bögre vagy egyéb kedves, karácsonyi hangulatú konyhai kiegészítők, dekorációk is kerülnek a boxba.

Logózás

A céges ajándékokat nemcsak a dolgozók számára adhatják a cégvezetők, de a hazai és külföldi partnerek számára is gyakran élnek, pláne karácsony alkalmából az ajándékozás ezen formájával. Mindkét esetben fontos, de utóbbinál kiemelten számít, hogy a csomag egyes elemei logóval legyenek ellátva. Mindez növeli a cég ismertségét, népszerűsíti imidzsét, komolyságot és megbízhatóságot sugároz. Ehhez igazodva a legtöbb szolgáltató már lehetőséget biztosít a termékek logózására.

Rendkívül közkedveltek a logózható édességek. Ez nemcsak a termék csomagolására értendő, de akár a csokoládét magát is elláthatjuk egyedi jellel. Mindezek mellett természetesen reklámajándékok tömkelege vár a megrendelőkre, köztük a megszokott irodaszerek mellett, különleges bögrékkel vagy éppen karácsonyfadíszekkel.

Az ár tekintetében is elmondható, hogy nagyon széles a kínálat. Az 5.000-10.000 forinttól, egészen több tízezer forintot is költhetünk egy-egy boxra. A legtöbb szolgáltató sávos kedvezményt kínál - a logozótt termékekre is -, tehát minél többet rendelünk, annál nagyobb a kedvezmény.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz