Fotó: MTI

Szoboszlai és Dzsudzsák váratlanul megjelent Budapest egyik kedvenc szórakozóhelyén és hatalmas bulit csaptak - videó

Szoboszlai még a dj-pult mögé is beállt.
Csakfoci.hu 2024. május 24., péntek 9:14
Fotó: MTI
Szoboszlai még a dj-pult mögé is beállt.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 24., péntek 9:14

A múlt héten a Premier League-ben és az NB I-ben is befejeződtek a küzdelmek, így jelenleg is a nyári szünetét tölti a Liverpool magyar klasszisa, Szoboszlai Dominik, valamint a DVSC csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs - előbbi pedig nemsokára megkezdi a felkészülést a németországi Európa-bajnokságra.

Addig is azonban a két középpályás együtt bulizott Budapest egyik ötödik kerületi szórakozóhelyén csütörtökről péntekre virradó éjjel és hajnalban - derül ki olvasónk leveléből és videóiból. A felvételen az látszik, ahogy Szoboszlai néhány pillanat erejéig beállt a dj-pult mögé és bekeverte a fociszurkolók egyik kedvenc dalát, ami jól hallhatóan elnyerte a közönség tetszését.

Olvastad már?
Élete formájában készül az Eb-re: „Még egy pohár vizet sem tudtam inni a feleségem segítsége nélkül” – interjú mélységekről, könnyekről és a Fradi ajánlatáról
Soha nem zárt még ilyen eredményes szezont, pedig egy éve azt sem tudta, mikor épül fel 100 százalékosan. A nagy pillanatokban sokszor meghatódik, nem szégyelli a könnyeit. A pályán ugyanakkor kőkemény, ahogy ő fogalmaz, addig fut, amíg le nem esik a lába. Az Eb-n szerinte nem lehet elvárás a válogatottól a csoportból való továbbjutás. Úgy látja, akár hét pontot is szerezhetnek, de az is benne van, hogy csak egyet. Valamelyik topbajnokságban szívesen kipróbálná magát, itthon azonban nem vált csapatot, a Fradi ajánlatára is nemet mondott. Interjú Nagy Zsolttal.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz