Baluta és a megbocsájtó feleség

Szeretője zsarolta meg a volt NB I-es focistát, börtönbüntetést kapott - sajtóhír

Egy megkönnyebbült hangulatú posztot is közzétett a korábbi NB I-es focista, miután ítéletet hirdettek az ügyben.
Csakfoci.hu 2024. január 7., vasárnap 18:29
Baluta és a megbocsájtó feleség
Egy megkönnyebbült hangulatú posztot is közzétett a korábbi NB I-es focista, miután ítéletet hirdettek az ügyben.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. január 7., vasárnap 18:29

"Ahol szerelem van, ott élet van" - ez volt a román Alexander Baluta első reakciója - és egyben üzenete feleségének -, miután szeretőjét börtönbüntetésre ítélték. A Cristina (Krisztina?) nevű hölgy ugyanis megzsarolta őt, hogy nyilvánosságra hozza a focista hűtlenségét, ha Baluta nem fizet neki.

A már Bukarestben, az FCSB-nél futballozó Baluta házasságon kívüli afférja a romániai Prosport vasárnapi cikke szerint 2022 februárja és márciusa között zajlott, amikor a labdarúgó még a Puskáș Akadémiánál játszott.

A cikk szerint "Cristina" több, Balutával folytatott beszélgetést is megőrzött az Instagramon, mivel ezek szerinte árthattak a házasságban élő labdarúgónak. Állítólag 2022 októberében a lány egy másik személyazonosság alatt elkezdte zsarolni Balutát, és azt mondta neki, hogy ha nem ajánl fel neki bizonyos pénzösszegeket, akkor kapcsolatba lép a feleségével, és nyíltan beszél neki a történtekről, bizonyítékokat is bemutatva neki az afférra vonatkozóan.

Miután beleegyezett, hogy több részletben fizessen, Baluta 2023 januárjában megpróbált megoldást keresni az igazságszolgáltatás segítségével és feljelentette a hölgyet. Ezután házkutatást tartottak a volt szerető otthonában, és bebizonyosodott, hogy ő volt az, aki zsarolta a labdarúgót. Ennek megfelelő büntetést is kapott: egy év és 4 hónap börtönbüntetést, amelyhez még hozzáadódik egy 2000 eurós anyagi és egy 7500 eurós erkölcsi kár megfizetésének kötelezettsége is.

A szerető fellebbezett, de csak az erkölcsi kártérítés csökkentését érte el, 7500 euróról 4000 euróra olvadt ez az összeg - az ítélet többi része azonban változatlan maradt.

A kínos botrány ellenére Baluțának sikerült egyben tartania a családját - teszi hozzá a román lap.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz