Fotó: dvsc.hu

Nagyon menő Lexusokat és Toyotákat kaptak Dzsudzsákék - fotókon a Loki-játékosok új autói

19 Toyota és Lexus modellt biztosít a szponzor a Debreceni VSC futballistái, technikai vezetői és menedzsmentje számára.
Nyikes Zoltán 2024. július 4., csütörtök 17:18
Fotó: dvsc.hu
19 Toyota és Lexus modellt biztosít a szponzor a Debreceni VSC futballistái, technikai vezetői és menedzsmentje számára.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. július 4., csütörtök 17:18

Csütörtökön sajtótájékoztatón jelentették be, hogy tovább folytatja a 2023 nyarán megkezdett gyümölcsöző együttműködést a Road Service Kft. és a DVSC. A Nagyerdei Stadionnál tartott sajtótájékoztatón a DVSC cégvezetője, Makray Balázs, valamint Illés-Tóth Anita Lexus márkamenedzser, László Richárd Toyota országigazgató és Kárpáti László Lexus márkaigazgató is az együttműködés hatékonyságát méltatta - írja a dvsc.hu.

A most második évébe lévő sikeres partnerség keretében a DVSC mobilitási támogatójaként a Road Service nem kevesebb, mint 19 környezetbarát, öntöltő hibrid elektromos és plug-in hibrid elektromos Toyota és Lexus modellt biztosít a klub futballistái, technikai vezetői és menedzsmentje számára, amelyek július 4-én kerültek ünnepélyes átadásra.

Az egyik legnagyobb múltú, és a hazai és nemzetközi szinten egyaránt egyik legsikeresebb, a Magyar Bajnokságot hét alkalommal megnyerő, hatszoros Magyar Kupa, ötszörös Magyar Szuperkupa és egyszeres Magyar Ligakupa-győztes DVSC számára 2024.07.04-én átadott autók között helyet kapott 6 öntöltő hibrid elektromos Toyota C-HR, 2 öntöltő hibrid elektromos Toyota Corolla Cross, 3 öntöltő hibrid elektromos Toyota RAV4 és 7 plug-in hibrid elektromos Lexus RX, az azokat használó futballisták között pedig olyan neves sportolók sorakoznak, mint Dzsudzsák Balázs, Megyeri Balázs, Batik Bence, Dusán Lagator vagy épp Naoaki Senaga.


Fotó: dvsc.hu

Fotó: dvsc.hu

Fotó: dvsc.hu

Fotó: dvsc.hu
Olvastad már?
Most már hivatalos: Itt van Szoboszlai első közös képe gyönyörű új barátnőjével - a Transfermarkt is reagált
Mondhatnánk, hogy "lehullt" a lepel, de nagy titok eddig sem volt az, hogy Buzsik Borka és Szoboszlai Dominik egy párt alkot. Közös fotójuk viszont még nyilvánosan nem jelent meg. Eddig.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz