Fotó: mlsz.hu

Eb-selejtező: A Döndi Duó mulatós slágerére bulizott a magyar válogatott az öltözőben, tiszteletlenségről írnak a szerbek - videó

A szerbek szerint túlzásba vitték az ünneplést a magyar válogatott játékosai.
Nyikes Zoltán 2023. szeptember 9., szombat 10:06
Fotó: mlsz.hu
A szerbek szerint túlzásba vitték az ünneplést a magyar válogatott játékosai.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. szeptember 9., szombat 10:06

Csütörtök este a magyar válogatott hátrányból felállva 2-1-re legyőzte Belgrádban Szerbiát, ezzel pedig hatalmas lépést tett a 2024-es Európa-bajnokság felé.

Az informer.rs azt írja, hogy a lefújást követően a magyar játékosok nagyon hangosan ünnepeltek az öltözőben, a portál szerint túlzásba is vitték ezt a mieink. A cikkben mellékelnek is egy videót, amiben jól hallhatóan mulatós zene hallatszik ki az öltözőből - egészen pontosan a "Te miattad nem alszom" című sláger a Döndi Duó feldolgozásában -, az Informer szerint pedig ezt még a vegyes zónában is lehetett hallani, ahol a játékosok válaszoltak az újságírók kérdéseire.

"Nem vitás, hogy a diadalt ünnepelni kell, de a házigazdát és az ellenfelet tisztelni kell, amit a magyar focisták nem tettek meg" - zárul a portál cikke.

Olvastad már?
Eb-selejtező: Szerbiában megdöbbentek a "108 kilós Ádámon", "a magyarok, mintha Portugália vagy Spanyolország szintjén lennének" - lapszemle
Így látták a szerb lapok és internetes portálok a csütörtöki Szerbia-Magyarország Eb-selejtezőn (1-2) történteket. Lapszemle.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz