Eldőlt: Ezen a csatornán nézhetjük a Vidi EL-csoportmeccseit

Ez a társaság választhat először a csoportmérkőzések közül az UEFA-val kötött megállapodása értelmében, így jó eséllyel az összes Vidi-találkozót ezen a csatornán láthatjuk majd.
Dudás Gábor 2018. augusztus 30., csütörtök 10:42
Ez a társaság választhat először a csoportmérkőzések közül az UEFA-val kötött megállapodása értelmében, így jó eséllyel az összes Vidi-találkozót ezen a csatornán láthatjuk majd.
Szerző: Dudás Gábor 2018. augusztus 30., csütörtök 10:42

Miközben a topligák terén szép lassan tisztult a kép és valamennyi elitbajnokságnak, illetve a BL-nek is meglett az a hazai TV-csatornája, ahol a mérkőzéseket láthatjuk, az Európa Liga-közvetítéseket egészen mostanáig a bizonytalanság jellemezte, nem lehetett pontosan tudni, hol lesznek a találkozók, ami különösen a MOL Vidi FC bejutása után vált érdekessé.

Csütörtökön viszont eldőlt, melyik csatorna az, amely itthon elsőként választhat majd a mérkőzések közül, azaz szinte biztosan valamennyi Vidi-csoportmeccset közvetíti majd.  A Sport TV által megszerzett "EL-csomag" a korábbi években az RTL II birtokában volt, de a Digi Sport is közvetített mérkőzéseket a sorozatból.

"Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) és az AMC Networks International – Central and Northern Europe megállapodásának értelmében a 2018–19-es szezontól Magyarországon a Sport TV megszerzett egy olyan közvetítési jogot, amelynek mérkőzéseit a nézők korábban sohasem láthatták a Sport1-en, illetve a Sport2-n: az Európa Liga küzdelmeit!

A nemzetközi kupasorozat minden játéknapján a Sport TV-é az első választási lehetőség. A ránk váró szezonban a csoportkör szeptember 20-án, csütörtökön kezdődik, a döntőt május 29-én, szerdán rendezik Bakuban, Azerbajdzsánban.

Az már most biztos, hogy olyan világhírű csapatok vesznek részt az aktuális kiírásban, mint az Arsenal, a Chelsea, a Milan, az Olympique Marseille vagy a Leverkusen, és persze kedd este kiderült, hogy a magyar bajnokság címvédője, a Vidi FC is itt folytatja nemzetközi szereplését. Hozzájuk még több neves klub csatlakozhat, a csoportkör 48 csapatos névsora csütörtökön este, az Európa Liga playoffköre után lesz végleges.

Az UEFA a csoportkör sorsolását augusztus 31-én pénteken rendezi meg Monacóban, ezt a Sport1 élőben közvetíti. Ekkor derül fény arra is, hogy a sorsolást a negyedik kalapból váró Vidi FC mely együttesekkel kerül egy négyesbe, nagy esély van rá, hogy legalább egy sztárcsapat érkezik majd Budapestre ellenfélként" - olvasható a Sport Televízió friss közleményében.

Olvastad már?
BL, EL: Ennyit keresett már a Vidi Európában - és így fizet majd a csoportkör
Több mint 9 millió eurót, azaz majdnem 3 milliárd forintot keresett azzal is a MOL Vidi FC, hogy nem tudott a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutni az AEK Athén ellen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz