A fő jelölt Miriuta beintett annak a csapatnak, amelyik szerette volna – itt köthet ki

Romániai sajtóhírek szerint Miriuta László nem lesz a Politehnica Iasi vezetőedzője, miután a nagybányai születésű tréner nem fogadta el a jászvásáriak ajánlatát, s úgy tűnik, ismét korábbi csapatánál vállalhat munkát.
Csakfoci Admin 2019. december 27., péntek 19:24
Romániai sajtóhírek szerint Miriuta László nem lesz a Politehnica Iasi vezetőedzője, miután a nagybányai születésű tréner nem fogadta el a jászvásáriak ajánlatát, s úgy tűnik, ismét korábbi csapatánál vállalhat munkát.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 27., péntek 19:24

Néhány nappal Mihai Teja távozása után továbbra is keresi az új edzőjét a román élvonalban 11. helyen telelő Politehnica Iasi vezetősége. Bár karácsony estéjén a fő jelölt Miriuta László volt, a vezetők is szerették volna a csapat élére, azonban az 51 éves szakember elutasította a jászvásáriak ajánlatát. Miriuta visszatért Budapestről és Nagyszebenbe utazott, hogy aláírjon annál a csapatnál, amelyet a tavalyi szezonban a kieséstől mentett meg - számolt be a radiohit.ro.

Ennek következményeként az Iasi vezetői újabb tárgyalásokat fognak folytatni a már kibővített listán, melyeken Miriuta kivételével Mircea Rednic, Cristiano Bergodi és Eugen Neagoe szerepel.  Utóbbi tréner személye azért lehet érdekes, mert az elmúlt időszakban távozott a Hermannstadtól, miután szerette volna megerősíteni a csapat keretét a téli átigazolási időszakban, azonban pénzügyi problémák miatt ezt nem tudta megvalósítani.

Rednic és Bergodi a vezetőség kedvencei

A jelenleg hivatalban lévő Iasi vezetésnek a fő kiszemeltje Mircea Rednic és Cristiano Bergodi, s kettejükkel tárgyalna az Iasi polgármestere, Mihai Chirica. A vezetőség időközben felhatalmazta a jövőbeni edzővel folytatott tárgyalások levezetésére a játékosmegfigyelő-igazgatót, Anton Helestenut, aki az ügyvezető elnököt, Adrian Ambrosiet helyettesítené.

Megpróbáljuk megtalálni a legjobb megoldást Iasi városának. A legjobb edzőt, aki folytatja azt a projektet, amit Mihai Teja elkezdett – mondta Anton Helesteanu, aki ismert és tapasztalt edzőt akar.

Mihalcea: "Most szabadságon vagyok, semmi sem igaz"

A Poli Iasinál az edzők között még felmerült a román válogatott segédedzője, Adrian Mihalcea neve is. A 43 esztendős szakember határozottan cáfolta, hogy bárkivel is kapcsolatba lépett volna vele a jászvásáriaktól.

Nem most kell megvitatnom a jövőmet, szabadságon vagyok. Jelenleg nem történt semmi, így érdemben nem is kell beszélnünk. A szabadságom 27-én ér véget, és ha van valami, beszélünk róla utólag. Most ezekből a híresztelésekből semmi sem igaz – jelentette ki Adrian Mihalcea a ProSportnak.

Olvastad már?
Sajtóhír: Edzőt keresnek a románok, Miriuta a fő jelölt – akár itt is kiköthet
Romániai sajtóhírek szerint Miriuta László a fő jelölt a Politehnica Iasi vezetőedzői posztjára, emellett felmerült a neve korábbi csapatánál is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Még nem le álltak le az igazolásokkal
Lehetnek még érkezők és távozók is a sportigazgató elmondása szerint.
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Tovább az összes átigazoláshoz