Dzsudzsák az arabokhoz vagy Angliába igazolhat - sajtóhír

Külföldi lapinformációk szerint hamarosan lezárulhat a magyar válogatott szélső ügye: Dzsudzsák Balázs úgy nyilatkozott, hogy a jövő hétig biztosan eldől, melyik országba szerződik. 
Dudás Gábor 2018. szeptember 10., hétfő 14:06
Külföldi lapinformációk szerint hamarosan lezárulhat a magyar válogatott szélső ügye: Dzsudzsák Balázs úgy nyilatkozott, hogy a jövő hétig biztosan eldől, melyik országba szerződik. 
Szerző: Dudás Gábor 2018. szeptember 10., hétfő 14:06

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Dzsudzsák Balázs - aki végül nem tudott megegyezni a MOL Vidi FC-vel - nagy valószínűséggel ismét az Arab Emirátusokba igazol majd, azután, hogy a nyáron elhagyta az Al Wahda együttesét. Elsőszámú kérője a dubai székhelyű Sabab al-Ahli.

Ugyanakkor a jelenleg szerződés nélküli magyar játékost idéző arab portálok arról számolnak be, hogy más Perzsa-öböl menti országokból, sőt Angliából is keresik a 31 éves szélsőt, állítólag a Premier League-ből is van egy konkrét ajánlata egy meg nem nevezett csapattól.

A gulf365.co cikke szerint így nyilatkozott Dzsudzsák a jövőjéről:

- Nem akarok egy konkrét csapatnevet említeni. Az a mai nap és legkésőbb a jövő hét vége között kiderül majd, hová igazolok. Olyan klubot akarok választani, amely számomra és a családom számára is a legjobb - fogalmazott a korábban Hollandiában, Oroszprszágban és Törökországban is légióskodó, egykori debreceni futballista.

Olvastad már?
Dzsudzsák dobogós azon a toplistán, ahová nem akart felkerülni
Holtversenyben a harmadik helyre került Dzsudzsák Balázs a legértékesebb játékosok listáján - legalábbis azok között, akiknek nincs csapatuk. Az okok az élmezőny tagjainak esetében: doppingvétség, sérülés és pénz.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz