Fotó: MTI/ Kovács Tamás

Nemcsakfoci: Nagy csatában alulmaradt, így nem jutott Eb-döntőbe a magyar női kosárválogatott

A már biztosan olimpiai selejtezőbe jutott magyarok a vasárnapi bronzcsatában a francia-belga elődöntő vesztesével találkoznak.
Csakfoci.hu 2023. június 24., szombat 20:03
Fotó: MTI/ Kovács Tamás
A már biztosan olimpiai selejtezőbe jutott magyarok a vasárnapi bronzcsatában a francia-belga elődöntő vesztesével találkoznak.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 24., szombat 20:03

A magyar női kosárlabda-válogatott 69-60-ra kikapott a spanyol csapattól az Európa-bajnokság szombati elődöntőjében, Ljubljanában, így vasárnap a bronzéremért küzdhet.

Székely Norbert együttese idei ötödik Eb-mérkőzésén 0-5-tel kezdett, majd a folytatásban is hasztalanul próbálta megfékezni a 33 éves Alba Torrenst, aki 20 perc alatt 18 pontot szórt. Magyar részről a honosított Goree Cyesha remekelt, aki tíz pontot szerzett a nagyszünetig, amikor 38-28-ra vezetett az ellenfél.

Fordulás után 16 pontra meglépett a rivális, ez azonban főként Studer Ágnes révén négyre olvadt az utolsó negyedre. Többször is sikerült három pontra felzárkózni, de ennél közelebb nem jutottak magyarok a kontinenstorna egyik favoritjához, és végül hetedik Eb-elődöntőjükből a hatodikat is elvesztették.

A már biztosan olimpiai selejtezőbe jutott magyarok a vasárnapi bronzcsatában a francia-belga elődöntő vesztesével találkoznak. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz