Fotó: honvedfc.hu

Zsótér megszólalt a horrorsérüléséről: "Volt egy őrangyalom, sokkal rosszabbul is járhattam volna" - eldőlt, pályára léphet-e az első idei bajnokin

A Honvéd középpályása már hazatért, Budapestről köszönte meg a szurkolóknak a rengeteg támogató üzenetet.
Nyikes Zoltán 2023. január 20., péntek 10:58
Fotó: honvedfc.hu
A Honvéd középpályása már hazatért, Budapestről köszönte meg a szurkolóknak a rengeteg támogató üzenetet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 20., péntek 10:58

Videóüzenetben adott helyzetjelentést állapotáról a Budapest Honvéd középpályása, Zsótér Donát, akinek a horrorsérülése miatt idő előtt véget ért az FK Kolubara elleni felkészülési mérkőzés.

– A legfontosabb hírrel szeretném kezdeni: immár itthon vagyok, Budapestről köszöntelek titeket. Szerencsére az orvosok hazaengedtek, úgy látták, hogy minden rendben van velem és szerencsére én is sokkal jobban érzem magam. Köszönöm szépen a sok támogató üzenetet, hívást és hogy érdeklődtetek irántam mindenféle platformon. Nagyon jól esik, nagyon sokat segített a felépülésemben. A következő lépés az lesz, hogy konzultálnom kell az itthoni orvosainkkal, meg kell beszélnünk, mit is csinálhatok és hogyan tovább. Bízom benne, hogy minél hamarabb találkozunk újra a pályán. Az Újpest elleni első mérkőzést biztosan ki kell hagynom, de mindenféleképpen szurkolni fogok a srácoknak a lelátóról. Köszönöm szépen még egyszer, hogy ilyen sokan gondoltatok rám, hogy ennyien üzentetek és ilyen sok erőt adtatok. Hajrá, Honvéd! Csak a Kispest – mondta Zsótér.

A középpályás korábban a klubhonlapnak beszélt arról is, megnézte-e már a vele történteket.

– Nagyon rosszul nézett ki. Amikor leérkeztem, az ütközés miatt már valószínűleg elveszítettem az eszméletem, a társak mesélték, hogy szerencsére azonnal érkezett az egészségügyi stáb, és rögtön tudták mit kell tenni. Szájzáram volt és majdnem lenyeltem a nyelvem, sokat számított, hogy gyorsan jött a segítség. Ezúton is szeretném megköszönni a mieinknek és a Kolubarának is a segítséget. Nem emlékszem semmire a történtekből. Megvan Brandon Domingues lövése, amely után felmentem fejelni, ezután pedig a következő kép a kórház. Amikor a szeretteimmel, a csapattársaimmal beszéltem, illetve láttam a felvételt, akkor tudatosult bennem, hogy mi történt. Volt egy őrangyalom, sokkal rosszabbul is járhattam volna, ilyenkor pedig sok mindent átértékel az ember.

A Honvéd a 17. fordulóban az Újpest vendégeként folytatja a bajnokságot, majd egy héttel később a Kisvárdát fogadja - információink szerint az is eldőlt, hogy hol a kispestiek hol rendezik a hazai mérkőzéseiket tavasszal.

Olvastad már?
Kubatov Csercseszovról: "A napokban beszélgettem vele a hosszabbításról" - a Fradi-elnök Laidouni jövőjéről is fontos részleteket árult el
Kubatov elmondta, az orosz trénerrel sikerült olyan barátságot kötni, ami ritka és különleges. Laidouniért egyelőre nem érkezett olyan ajánlat, amit a klubnak komolyan fontolóra kellene vennie.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz