Fotó: Gyirmót FC Győr Youtube (képernyőmentés)

Videó: Újabb horrorsérülés, de az arccsonttörésért sem járt piros az NB II-ben - a földet verte dühében a csapattárs

Rövid időn belül a harmadik, komoly sérülést eredményező szabálytalanságot nem veszik elég komolyan a játékvezetők. Ezúttal a gyirmóti Hajdú Ádámnak tört el három helyen az arccsontja egy könyökös után, de ellenfele megúszta sárgával.
Budai László 2023. április 24., hétfő 19:13
Fotó: Gyirmót FC Győr Youtube (képernyőmentés)
Rövid időn belül a harmadik, komoly sérülést eredményező szabálytalanságot nem veszik elég komolyan a játékvezetők. Ezúttal a gyirmóti Hajdú Ádámnak tört el három helyen az arccsontja egy könyökös után, de ellenfele megúszta sárgával.
Szerző: Budai László 2023. április 24., hétfő 19:13

Újabb olyan szabálytalanságot úsztak meg piros lap nélkül az NB II-ben, amelynek súlyos sérülés lett a vége. A Gyirmót-Tiszakécske (1-0) mérkőzésen a vendégek játékosa, Horváth Zoltán könyökölte le a hazaiak labdarúgóját, Hajdú Ádámot. Az eset után csak sárga lappal figyelmeztették Horváthot, amin azonnal felháborodott a Gyirmót csapatkapitánya, Nagy Patrik, aki mutatta Sipos Tamás játékvezetőnek, mennyire súlyos csapattársa sérülése. A bíró azonban hajthatatlan volt, amire Nagy dühében óriásit ütött a gyepre.

Hajdút le is kellett cserélni, úgy tudjuk, ma dőlt el, hogy műtétre is szükség lesz, miután három helyen tört el az arccsontja. Emiatt platinalemezzel és csavarokkal kell majd helyrehozni azt, a szezon hátralévő részében pedig nem segítheti csapatát. 

A Gyirmót ezzel különösen szerencsétlen csapatnak számít a szezonban, hiszen ősszel fiataljának, Helembai Márknak tört be négy helyen a koponyája.

Az elmúlt hetekben több olyan súlyos sérülés is történt a másodosztályban, ami után az adott találkozó játékvezetője nem adott piros lapot, ráadásul ennek hangot is adtak az érintettek. Lipcsei Péter játékosa, Ikonomou Konstantinos az Ajka elleni bajnokin egy beívelt szabadrúgást követő fejpárbaj után maradt lent, a játékvezető nem látott szabálytalanságot, így mehetett tovább a játék, de a futballista nem tudta folytatni, még a mentőknek is a pályára kellett menniük. A meccs tudósításában elhangzott, hogy a játékos járomcsontja eltört. Itt Derdák Marcell még csak a sípjába sem fújt, sőt, a Soroksár edzője azt nyilatkozta: a bíró szerint a sértett fejelt az ellenfél vállába.

Majd a Csákvár akadt ki a Dorog elleni meccs után, amikor játékosa, László Noel bordatörést és vesesérülést szenvedett. Hanyecz Bence játékvezető ezt az esetet ugyan lefújta, de sárga nem járt. A játékosnak napokig kórházban kellett lennie.

Itt pedig a legfrissebb szabálytalanság videón…

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz