Fotó: Sori TV

Lipcsei kifakadt a horrorsérülés után: "A srácnak behorpad az arca, elviszi a mentő, és a játékvezető azt mondja, hogy ..." - videó

Lipcsei Péter hangsúlyozza, nem a bírói hiba miatt kaptak ki, de ilyen butaságot még nem hallott, mint amilyet Derdák Marcell játékvezető mondott.
Budai László 2023. április 4., kedd 8:34
Fotó: Sori TV
Lipcsei Péter hangsúlyozza, nem a bírói hiba miatt kaptak ki, de ilyen butaságot még nem hallott, mint amilyet Derdák Marcell játékvezető mondott.
Szerző: Budai László 2023. április 4., kedd 8:34

Súlyos sérülést szenvedett a Soroksár játékosa, Ikonomou Konstantinos a vasárnapi, a budapesti csapat szempontjából vesztes, Ajka elleni NB II-es bajnokin (2-0). Lipcsei Péter labdarúgója egy beívelt szabadrúgást követő fejpárbaj után maradt lent, a játékvezető nem látott szabálytalanságot, így mehetett tovább a játék, de a futballista nem tudta folytatni, még a mentőknek is a pályára kellett menniük. A meccs tudósításában elhangzott, hogy a játékos járomcsontja eltört, ami miatt a kórházba szállítás után azonnal megoperálták. A Soroksár edzője, Lipcsei Péter nem is hagyta szó nélkül Derdák Marcell játékvezető döntését.

- A játékvezető óriásit hibázott, persze aláírom, hogy nem ezért kaptunk ki - kezdte Lipcsei a Soroksár Youtube-csatornáján.

De ilyet a pályafutásom alatt nem hallottam, hogy van egy könyöklés, a srácnak az arca behorpad, elviszi a mentő, és félidőben a játékvezető azt mondja, hogy ő fejelt bele az ellenfél vállába. Ezt nem tudom elfogadni, futballoztam 20 évet, ilyen butaságot nem hallottam.

- Ha van egy 11-es és kiállítás, talán máshogy alakul a mérkőzés, de hangsúlyozom, nem ezért kaptunk ki, hanem a gyenge hozzáállás és a majré miatt, ami miatt már a játékoskijáróban elvesztettük a meccset, ezért a játékosaimat szidom. De ilyen hiba nem fér bele egy játékvezetőtől, ilyen dumával, főleg, hogy NB I-es bíróról van szó, és ez az úriember jövő héten majd mérkőzést vezet. Ez nem megengedhető.

A súlyos sérülés videón

Lipcsei Péter teljes nyilatkozata videón

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz