Fotó: vasasfc.hu

Vasas: Fiatal támadó érkezett a DVSC-től, egy játékost külföldre adtak kölcsön - két távozót is megerősítettek

Korábbi híreinknek megfelelően távozik Szivacski Donát és Ihrig-Farkas Sebestyén, Szilágyi Szabolcs kölcsönben bizonyíthat, míg Batai Tamás Debrecenből érkezett a Vasashoz.
Póczik Dávid 2024. július 10., szerda 15:15
Fotó: vasasfc.hu
Korábbi híreinknek megfelelően távozik Szivacski Donát és Ihrig-Farkas Sebestyén, Szilágyi Szabolcs kölcsönben bizonyíthat, míg Batai Tamás Debrecenből érkezett a Vasashoz.
Szerző: Póczik Dávid 2024. július 10., szerda 15:15

A NB II-es Vasas FC szerdán megerősítette a Csakfoci két korábbi értesülését is: távozik a klubtól Szivacski Donát, vele a klub szerződést bontott, míg Ihrig-Farkas Sebestyén lejáró szerződése után hagyta el a piros-kékeket, vele kapcsolatban korábban jeleztük, hogy a Honvéd érdeklődik iránta.

Kölcsönben folytatja pályafutását Szilágyi Szabolcs, ő a román másodosztályú Csíkszeredánál játszik majd, a megállapodás egy szezonra szól.

Az angyalföldiek egy érkezőről is beszámoltak: a DVSC 19 éves támadója, Batai Tamás egy évre kölcsönben érkezik a debreceni együttestől, vételi opcióval. A 187 cm-es támadó egy rövid, hajdúböszörményi kitérőt leszámítva csak Debrecenben futballozott, ahol az előző szezonban profi szerződést kapott és az élvonalban is bemutatkozott, 6 NB I-es találkozón kapott lehetőséget. A Loki NB III-as csapatában nyolc gólt szerzett az Észak-keleti csoportban, a tavalyi évben pedig az U18-as válogatottban is debütált.

– Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy múltú együttes, mint a Vasas bizalmat szavaz nekem. Vártam már a pillanatot, hogy aláírjak, azt pedig még inkább várom, hogy be is mutatkozhassak az Illovszky Rudolf Stadionban. A fizikális erőmet mindenképpen kamatoztatni szeretném a mérkőzéseken, emellett határozottnak érzem magam a kapu előtt, de a kombinatív játékból is szívesen kiveszem a részem. Remélem, hogy minél több góllal és gólpasszal tudom majd segíteni a csapatot a céljai elérésében, ami nem is lehet más, mint az élvonalba való feljutás – mondta az újdonsült játékos.

Kedden azt is megírtuk a Vasas kapcsán, hogy információink szerint a klub szívesen látná soraiban a már NB I-es Nyíregyháza támadóját, Németh Barnabást.

Olvastad már?
Botka őszintén beszélt az edzőket evő Fradi-öltözőről és a jövőjéről is: "Tényleg nem egyszerű közeg a miénk, kár lenne tagadni" - interjú
Botka Endre a Csakfocinak adott interjújában nyíltan mesélt arról, mennyire nehezen éli meg a jelenlegi, családjától szinte végig távol töltendő időszakot. Elárulta, mikor tudja megenni a Fradi-öltöző az aktuális edzőt, elmondta, mit vett észre először Pascal Jansenen, de nem kerülte ki az arab klubok érdeklődésének témáját sem. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz