NB II: A Vasas az NB I-ből igazolna csatárt az új idényre

A csakfoci.hu információi szerint a Vasas szívesen látná soraiban a már NB I-es Nyíregyháza támadóját, Németh Barnabást. 
Csakfoci.hu 2024. július 9., kedd 20:06
A csakfoci.hu információi szerint a Vasas szívesen látná soraiban a már NB I-es Nyíregyháza támadóját, Németh Barnabást. 
Szerző: Csakfoci.hu 2024. július 9., kedd 20:06

Úgy tudjuk, a Vasas abból a Nyíregyházából nézett ki magának játékost, amellyel tavasszal sokáig versenyzett az élvonalba jutásért. Kiszemeltjük viszont az előző idény második felében nem is a Szparinál szerepelt, hanem kölcsönben, Siófokon - közel sem eredménytelenül.

A 22 éves csatár, Németh Barnabás (a képen jobbra) tavasszal 7 gólig és 4 gólpasszig jutott, nem rajta múlt tehát, hogy a Balaton-partiak végül búcsúztak a másodosztálytól.

A közel kétméteres (194 centiméter magas), Pécsett és a Honvédnál nevelkedett támadó korábban a Szentlőrinc és a szlovén NK Fuzinar játékosa is volt rövid ideig, a Nyíregyházához pedig tavaly szeptemberben került Kispestről, de csak kevés lehetőséget kapott az NB II későbbi bajnokánál, ezért is adták aztán kölcsön Siófokra.

Olvastad már?
NB II: A Honvéd a Vasastól hozná el korábbi játékosát
Honlapunk úgy tudja, hogy a Honvéd érdeklődik Ihrig-Farkas Sebestyén iránt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz