Fotó: kicker.de

Váratlanul elakadt Szalai átigazolása, az edző is elismerte: "Egyelőre leállt a transzfer" - ez az oka

A török sajtó szerint a trabzoni klub nem tudott megegyezni az átigazolási és a későbbi vételi díjat illetően a Hoffenheimmel. Mindezt a vezetőedző is elismerte.
Budai László 2024. július 10., szerda 10:39
Fotó: kicker.de
A török sajtó szerint a trabzoni klub nem tudott megegyezni az átigazolási és a későbbi vételi díjat illetően a Hoffenheimmel. Mindezt a vezetőedző is elismerte.
Szerző: Budai László 2024. július 10., szerda 10:39

Elakadt Szalai Attila Trabzonsporba igazolása - számolt be róla egyöntetűen a török sajtó. A hírek szerint a török klub nem tudott megegyezni a Hoffenheimmel a kölcsönvételi díj összegén, valamint azon, hogy a későbbiekben mennyiért vehetné meg végleg a magyar válogatott védőt. Mindezt el is ismerte Abdullah Avci vezetőedző.

Valóban érdeklődtünk Szalai Attila iránt, aki korábban már játszott Törökországban. De a Trabzonspor gazdasági lehetőségeinek megfelelően jártunk el. Az átigazolás jelenleg elakadt, és egyelőre nincs folytatás. Nem tudjuk, hogy mi lesz majd holnap vagy holnapután, de egyelőre leállt a transzfer

- idézi többek között a Miliyet a Trabzonsport irányító Avcit.

Olvastad már?
Új tulajdonosa lesz a nagy múltú magyar klubnak – itt vannak a részletek
Honlapunk információi szerint új tulajdonosa lehet az NB II-ből idén kiesett PMFC-nek. Már folynak a tárgyalások a potenciális befektetőkkel.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz