Fotó: blick.ch

Váratlan fordulat: Megírták, hogyan folytatódhat Szalai Ádám karrierje - sajtóhír

Változás történt Szalai Ádám ügyében, aki pozitív tárgyalásokat folytat a Basel csapatával. A játékosra állítólag edzőként számítanának.
Póczik Dávid 2023. január 23., hétfő 14:51
Fotó: blick.ch
Változás történt Szalai Ádám ügyében, aki pozitív tárgyalásokat folytat a Basel csapatával. A játékosra állítólag edzőként számítanának.
Szerző: Póczik Dávid 2023. január 23., hétfő 14:51

Svájci lapértesülés szerint a Baselnél mellőzött Szalai Ádám előrehaladott tárgyalásokat folytat a klubbal, melynek célja, hogy mindkét fél számára békés megoldás szülessen - írja a 4-4-2.com.

Heiko Vogel, a bázeliek sportigazgatója egy sajtóbeszélgetésen nyilatkozott az ügyről, majd kijelentette, bizakodik benne, hogy mindkét fél számára jó megoldást találnak. A sportigazgató egyébként már tárgyalt Szalaival és az ügynökével is, azonban sem a magyar támadó, sem a többi száműzött játékos nem lesz ott a Basel bajnoki mérkőzésre készülő keretében.

A hírek szerint megvan az esélye annak, hogy Szalai edzőként fog tevékenykedni a svájci együttesnél.

Mint ismert, január elején újfent száműzték az A-keretből a rutinos csatárt, aki az U21-es csapattal kezdhette meg a felkészülést, azok után, hogy a tavalyi év végén is kitették az első csapatából és csak egyéni edzéseken vehetett részt mindaddig, míg egy bírósági döntés következtében újra csatlakozhatott a többiekhez.

Olvastad már?
Légiósok: Szalai Ádám egy magyar válogatott játékos rekordbajnok csapatához kerülhet a télen - sajtóhír
A 35 éves magyar csatárt ezúttal a 27-szeres bajnok, és Bolla Bendegúzt is foglalkoztató Grasshoppersszel hozták kapcsolatba.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz