Légiósok: Szalai Ádám egy magyar válogatott játékos rekordbajnok csapatához kerülhet a télen - sajtóhír

A 35 éves magyar csatárt ezúttal a 27-szeres bajnok, és Bolla Bendegúzt is foglalkoztató Grasshoppersszel hozták kapcsolatba.
Budai László 2023. január 18., szerda 8:27
A 35 éves magyar csatárt ezúttal a 27-szeres bajnok, és Bolla Bendegúzt is foglalkoztató Grasshoppersszel hozták kapcsolatba.
Szerző: Budai László 2023. január 18., szerda 8:27

Újabb, immáron a harmadik svájci csapattal hozták szóba a magyar válogatott korábbi csapatkapitányát, a Baselnél mellőzött Szalai Ádámot.

Ezúttal is a svájci Blick számolt be arról, hogy a csatárt kereső Grasshoppers számára ideális lehet a magyar játékos, a GC is olyan rutinos támadót keres ugyanis, akit egyből a mély vízbe lehet dobni. Erre pedig abszolút alkalmas lehet a komoly Bundesliga-tapasztalattal rendelkező Szalai, akihez a Basel sem ragaszkodna.

Nemrégiben szintén a Blick írt arról, hogy az FC Luzernnél is szóba kerülhet Szalai leigazolása, míg korábban a másodosztályú Aarauval hozták kapcsolatba a játékost. A Grasshoppers 27 bajnoki aranyával Svájc rekordbajnoka, és neki van a legtöbb kupagyőzelme (19) is, igaz, bajnokságot 2003, míg kupát 2013 óta nem tudott nyerni. A GC - amelynek a soraiban már van egy magyar, a kölcsönjátékos Bolla Bendegúz személyében - jelenleg a Basel és a Luzern mögött a hetedik helyen áll a tabellán.

Olvastad már?
Újpesten is felpezsdült az élet: Bejelentették a válogatott védő érkezését - hivatalos
Tim Hall megfelelt a próbajátékon, így a tavaszi szezonban már a lila-fehéreket erősítheti. Kora délután a hivatalos bejelentés is megtörtént.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz