Katasztrófahelyzet miatt Szalai Ádám lehet a megoldás - újabb csapattal hozták szóba a magyar csatárt

A svájci Blick szerint a tabellán a Basel mögött álló Luzern szerződtetheti a csapatánál mellőzött magyar csatárt.
Budai László 2023. január 12., csütörtök 11:53
A svájci Blick szerint a tabellán a Basel mögött álló Luzern szerződtetheti a csapatánál mellőzött magyar csatárt.
Szerző: Budai László 2023. január 12., csütörtök 11:53

A svájci Blick értesülései szerint Szalai Ádám szerződtetése is szóba kerülhet a svájci élvonal hatodik helyén álló FC Luzernnél. A bajnokság január 21-ei folytatására készülő csapatnál komoly problémák vannak, Mario Frick vezetőedző a Mainz-tól edzőmeccsen elszenvedett 5-1-es vereséget követően akadt ki, és beszélt katasztrófáról.

A tréner a játékkal még csak-csak elégedett volt, azzal viszont nem, hogy csatárai képtelenek voltak többször eredményesnek lenni a kidolgozott helyzetekből.

- Olyan csatárt keresünk, aki azonnal segíteni tud nekünk - nyilatkozta Frick.

A Blick szerint a svájci első osztályból a komoly Bundesliga-tapasztalattal rendelkező Szalai jöhet szóba egyedül, hiszen a Baselnél nem számítanak a támadóra. A lap azonban azt is írja, hogy kérdéses, a klub megengedheti-e magának anyagilag a magyar csatár leigazolását. Emiatt valószínűbbnek gondolják, hogy inkább külföldről hoznak majd támadót a csapat megerősítésére.

Érdekesség, hogy a Luzern szinte ugyanúgy áll a svájci élvonalban, mint a Basel, a két együttest egy pont választja el utóbbi javára. Szalait egyébként nemrégiben a másodosztályú Aarau együttesével is kapcsolatba hozták.

Olvastad már?
Szalai ügyében megint visszanyalhat a fagyi: A klubja komoly büntetést kaphat a száműzése miatt
Egy kiskapuval tehette ki megint (ezúttal az edzőtáborba utazó) keretből a Basel Szalai Ádámot, de komoly büntetést kockáztat ezzel. Visszaút viszont már aligha van a csatár számára.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz