Vandalizmus a Sepsi stadionjában, törtek-zúztak a román huligánok - fotók

Hatalmas felfordulást hagytak maguk után a bukaresti drukkerek.
Nyikes Zoltán 2023. április 4., kedd 17:29
Hatalmas felfordulást hagytak maguk után a bukaresti drukkerek.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. április 4., kedd 17:29

Komoly károkat okozott a 400 fős bukaresti tábor a Sepsiszentgyörgy stadionjában a hétfő esti bajnoki (1-2) során. Az FCSB-szurkolók többfajta berendezést is megrongáltak, köztük a stadion mosdóit is, ahol a fényképek tanulsága szerint letörtek néhány ajtót és piszoárt, de a mosdókagylók sem úszták meg.

A román Digisport érdekességképpen emlékeztet, hogy egy hónappal ezelőtt a Sepsi tulajdonosa, Diószegi László megdicsérte a bukaresti szurkolókat, akik akkor jól viselkedtek.

- A legfontosabb dolog számomra tudják mi volt? Le a kalappal az FCSB szurkolói előtt. Az egész mérkőzésen példásan és sportszerűen szurkoltak a csapatuknak. Szép volt! Így is lehet, 100%-ig kulturáltan. Ez a legfontosabb - mondta néhány héttel ezelőtt Diószegi.

A cikkben kiemelik, hogy a hétfői mérkőzés előtt a rendezők senkit nem engedtek be szurkolói kártya nélkül, így könnyen lehet, hogy ez is okozhatta a bukaresti drukkerek erőszakos magatartását.

Olvastad már?
Lipcsei kifakadt a horrorsérülés után: "A srácnak behorpad az arca, elviszi a mentő, és a játékvezető azt mondja, hogy ..." - videó
Lipcsei Péter hangsúlyozza, nem a bírói hiba miatt kaptak ki, de ilyen butaságot még nem hallott, mint amilyet Derdák Marcell játékvezető mondott.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz